Ήθελε 2,3 εκατ. ευρώ για Μεριά η Σπορτίφ, my way or no way ο Ολυμπιακός

Ήθελε 2,3 εκατ. ευρώ για Μεριά η Σπορτίφ, my way or no way ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Ήθελε 2,3 εκατ. ευρώ για Μεριά η Σπορτίφ, my way or no way ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός τα είχε βρει στο 1,8 εκατ. ευρώ με την Σπορτίφ η οποία όμως εμφάνισε αξιώσεις της τάξεως του 2,3 εκατ. ευρώ για να... τινάξει στον αέρα την μεταγραφή! Το Κατάρ και η πιθανότητα αλλαγής δεδομένων.
Παρότι οι δύο πλευρές τα είχαν βρει στο 1,8 εκατ. ευρώ για τον Μεριά ξαφνικά η Σπορτίφ ζήτησε πάνω από 2,1 για να φτάσει ακόμα και στα 2,3 εκατ. ευρώ.
Ο Ολυμπιακός από μέρους του ήταν ξεκάθαρος: ή θα γινόταν τήρηση των όρων του deal ή δεν θα υπήρχε deal. Και έτσι έγινε αν και ο παίκτης ήρθε στην Ελλάδα για εξετάσεις (σ.σ. τις οποίες έκανε και πέρασε), υπογραφές και ανακοινώσεις. Τώρα εάν η Σπορτίφ τα... γυρίσει πάλι δεν αποκλείται να υπάρξει λύση καθώς ο Γιασίν Μεριά ήταν ένας στόπερ που ήθελε ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από την Τυνησία αλλά και όσα είχε γράψει το Gazzetta.gr υπήρχε και το Κατάρ ως προοπτική για τον 25χρονο διεθνή στόπερ. Ειδικότερα ο σύλλογος της Al Duhail που φέρεται να δίνει αυτά τα ποσά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα