Ατρόμητος - Ζυρίχη 0 - 0 (φιλικό)

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος - Ζυρίχη 0 - 0 (φιλικό)

bet365

Ο Ατρόμητος έμεινε στο 0-0 με την Ζυρίχη στην Ελβετία, δείχνοντας στο μεγαλύτερο διάστημα καλύτερος από τους πιο έτοιμους Ελβετούς. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΣΤΡΙΑ: Νίκος Μαρούδας

Αήττητος έμεινε και στο τρίτο του φιλικό, που δόθηκε στο Χουρ της Ελβετίας, ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο κόντρα στην πιο έτοιμη Ζυρίχη και το μόνο που της έλειψε ήταν το γκολ. Οι Ελβετοί μπήκα πιο δυνατά για ένα 20λεπτο και από εκεί και πέρα το παιχνίδι... άνηκε στους Περιστεριώτες. Ο Στρούγγης έχασε την μεγάλη ευκαιρία του αγώνα στην επανάληψη, ενώ μια μεγάλη ευκαιρία είχε στο πρώτο μέρος με τον Φρέι και η Ζυρίχη.

4-2-3-1 με Κουλούρη, Ενσικουλού, Μπρούνο στην επίθεση
Με μόλις τρεις αλλαγές σε σχέση με πέρσι παρατάχθηκε ο Ατρόμητος στο πιο δυνατό του φιλικό έως τώρα. Ο Νταμίρ Κάναντι κατέβασε την ομάδα του με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μίρκοβιτς, στα στόπερ βρέθηκαν ο Χατζηισαΐας και Ρισβάνης, δεξιά ο Σάκιτς κι αριστερά ο Γιαννούλης. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, με τον Βασιλακάκη πιο μπροστά τους. Στα εξτρέμ δεξιά ήταν ο Μπρούνο, αριστερά ο Ενσικουλού και μοναδικός προωθημένος ήταν ο Κουλούρης.

Πιο δυνατό ξεκίνημα για την Ζυρίχη
Οι Ελβέτοι παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι, μιας και το πρωτάθλημά τους αρχίζει την επόμενη εβδομάδα. Έτσι, προσπάθησαν να βρουν το γρήγορο γκολ κι απείλησαν για πρώτη φορά στο 8' με ένα σουτ του Φρέι να σταματά στην αγκαλιά του Μίρκοβιτς. Τρία λεπτά αργότερα άγγιξαν όμως το 1-0. Ο κορυφαίος του πρώτου μέρους Κελίφι, με ωραία ατομική προσπάθεια πέρασε τον Σάκιτς και μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά. Το γύρισμα που έκανε έφτασε στον Φρέι, η προβολή του οποίου κάπου κόντραρε κι έφυγε κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία τους ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο. Μέχρι το 25' έδειχναν να έχουν τον έλεγχο με τον Ατρόμητο όμως από το 20λεπτο να έχει αρχίσει να ισορροπεί το ματς.

Καλή ανάπτυξη και ευκαιρίες με τον Κουλούρη ο Ατρόμητος
Το δεύτερο μισό του πρώτου μέρους άνηκε σχεδόν εξ' ολοκλήρου στον Ατρόμητο. Οι ποδοσφαιριστές του Νταμίρ Κάναντι είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και ανάπτυξη κυρίως από τα δεξιά με τον Μπρούνο. Από τα αριστερά, έβγαλαν μια αντεπίθεση στο 9', όταν μετά από ωραίο τριγωνάκι των Κουλούρη, Μπουσουλάτζιτς, Ενσικουλού, ο τελευταίος όμως ανατράπηκε εντός περιοχής με τους Περιστεριώτες να φωνάζουν, σωστά, για πέναλτι. Μπορεί η μεγάλη ευκαιρία τελικά να μην ήρθε, όμως στο 19' και μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαννούλη, ο Κουλούρης για λίγο δεν βρήκε με προβολή την μπάλα με αποτέλεσμα αυτή να κατάληξει άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του διεθνή επιθετικού στο 30', ενώ ένα λεπτό αργότερα μετά από ατομική προσπάθεια του Μπρούνο η άμυνα πρόλαβε τον Κουλούρη και παραχώρησε κόρνερ την τελευταία στιγμή. Το ημίχρονο έληξε με τον Ατρόμητο να έχει την υπεροχή και ισόπαλο χωρίς τέρματα.

4-4-2 με Κωτσόπουλο, Μούγιακιτς στην επανάληψη
Στο δεύτερο ημίχρονονο ο Νταμίρ Κάναντι προχώρησε σε δέκα αλλαγές και άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2. Ο Μέγιερι ήταν στο τέρμα, με τον Χατζηισαΐα και τον Καρασαλίδη μπροστά του. Δεξιά στην άμυνα ήταν ο Νάτσος κι αριστερά ο Στρούγγης. Στα χαφ βρέθηκαν Γαρουφαλιάς και Ούμπιδες, δεξιά ο Μανούσος, αριστερά και αριστερά ο Λαζαρίδης. Επιθετικό δίδυμο ήταν ο Κωτσόπουλος με τον Μούγιακιτς.

Δύο ευκαιρίες η Ζυρίχη και κυριαρχία Ατρόμητου
Η επανάληψη άρχισε με την Ζυρίχη να απειλεί με ένα σουτ του Σχούνμπαχλερ να καταλήγει ελάχιστα άουυ στο 46', όπως ακριβώς και η κεφαλιά του Κελίφι στο 52'. Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος ήταν ο απόλυυος κυρίαρχος της αναμέτρησης, αφήνοντας μια ανούσια κατοχή στους Ελβετούς και βγαίνοντας πολύ γρήγορα στην κόντρα. Ανέβαινε πολύ συχνά στην αντίπαλη περιοχή και φωνάζει για ένα πέναλτι στον Μούγιακιτς και στο 62' ο Ούμπιδες εκτέλεσε απευθείας φάουλ κι έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Ατρόμητου και του αγώνα όμως ήρθε στο 68'. Τότε, μετά από κόρνερ, ο Κωτσόπουλος με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Στρούγγη ο οποίος έκανε το γυριστό σουτ από την μικρή περιοχή, με τον Βάνινς όμως σε ετοιμότητα να αποκρούει. Επόμενη καλή φάση για τους Περιστεριώτες ήταν στο 80', όταν μετά από σέντρα του Νάτσου και σουτ του Μανούσου, ο Λαζαρίδης με νέο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Τελευταία καλή στιγμή για την ομάδα του Κάναντι μια κεφαλιά του Στρούγγη που έφυγε άουτ.

Ο Ατρόμητος, λοιπόν, έμεινε για τρίτο συνεχόμενο φιλικό αήττητος, ενώ έδειξε ένα πραγματικά καλό πρόσωπο κόντρα σε μια πιο έτοιμη ομάδα. Και μάλιστα μια ομάδα που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League.

Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος (α' μέρος): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Γιαννούλης, Μπρούνο, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης, Ενσικουλού, Κουλούρης
Ατρόμητος (β' μέρος): Μέγιερι, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Νάτσος, Στρούγγης, Ούμπιδες, Γαρουφαλιάς, Μανούσος, Λαζαρίδης, Κωτσόπουλος, Μούγιακιτς

Ζυρίχη: Βάνινς, Μακσό, Πάλσον, Βίντερ, Φρέι, Γιάγνε, Αλίου, Πουέγκ, Κριεζιού Μ., Κριεζιού Χ., Κελίφι

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα