Κάτι τρέχει με Φαβάρο...

Γιώργος Ντυμένος
Κάτι τρέχει με Φαβάρο...

bet365

Ο 26χρονος αμυντικός δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και το μέλλον του στον Λεβαδειακό παρουσιάζεται «αβέβαιο»

«Ερωτηματικό» για τη νέα σεζόν προβάρει ο Φαβάρο στον Λεβαδειακό. Ο 26χρονος αμυντικός που την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 22 ματς των Βοιωτών και είχε συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά, δεν έχει ακόμη επιστρέψει στην Ελλάδα, με σκοπό να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των «πράσινων». Μάλιστα δεν συμπεριλήφθηκε και στην αποστολή τους, η οποία τη Δευτέρα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, κάτι που «φωτογραφίζει» εξελίξεις γύρω από το μέλλον του. Ακόμη δεν υπάρχει κάτι δεδομένο ή σίγουρο, ενώ οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει υπάρξει κάποια «εμπλοκή» στις σχέσεις των δύο πλευρών. Ετσι βρισκόμαστε εν αναμονή εξελίξεων.

Η αποστολή της οποίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της αποτελείται από τοτυς Μπάγιτς, Επασί, Δασκαλάκη, Ζωγράφο, Τσαμπούρη, Λεονάρντο, Αντιλεού, Ζορντάο Ντιόγκο, Ακίμ Ομο, Λιάγκα, Χατζηλάμπρο, Καραχάλιο, Μητρόπουλο, Βήχο, Ζησόπουλο, Νίκα, Σουμπίνιο, Μαρκόβσκι, Σαβαντογκό, Γιακουμάκη, Ιωαννίδη και Μπαστακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα