Η αποστολή του Απόλλωνα

Gazzetta team
Η αποστολή του Απόλλωνα

bet365

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα αναχωρήσει τη Δευτέρα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της
Για το Καρπενήσι θα αναχωρήσει τη Δευτέρα ο Απόλλων και ο Βαλεριέν Ισμαελ ανακοίνωσε σήμερα την αποστολή της ομάδας, η οποία θα... ανέβει στο βουνό για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μέρα ξεκούρασης η αυριανή (Κυριακή, 15/7/2018) για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης καθώς τη Δευτέρα στις 9:00 η αποστολή αναχωρεί για το Καρπενήσι όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία.
Ο τεχνικός της ομάδας μας, Βαλεριέν Ίσμαελ θα έχει στη διάθεσή του και τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ-20 του Απόλλωνα. Πρόκειται για τους Ρόσι (αριστερός μπακ), Κοντογιαννόπουλο (χαφ) και Μπίφσα (τερματοφύλακας).
Αναλυτικά, στην αποστολή μετέχουν οι Αστράς, Χουάντερσον, Ναδάλες, Ρόσι, Πετσόνι, Βαφέας, Βλάχος, Τζανετόπουλος, Κύργιας, Στάθης, Κοντοές, Κονέ, Ταπόκο, Κοντογιαννόπουλος, Γκονζάλες, Γκίνο, Τριάδης, Σουλτζ, Τομάς, Καλλέργης, Άιλερς, Σάλτσες, Μάντζιος, Χέλβε και Μπίφσας.
Η αποστολή θα επιστρέψει από το Καρπενήσι στις 22 Ιουλίου ενώ στις 21 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον ΟΦΗ.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα