Χάλασε του Μεριά, πάει για άλλο στόπερ ο Ολυμπιακός!

Χάλασε του Μεριά, πάει για άλλο στόπερ ο Ολυμπιακός!

Δημήτρης Τομαράς
Χάλασε του Μεριά, πάει για άλλο στόπερ ο Ολυμπιακός!

bet365

Δεν θα προχωρήσει τελικά η υπόθεση του Τυνήσιου αμυντικού στους «ερυθρόλευκους» λόγω των απαιτήσεων που ζήτησε την τελευταία στιγμή η Σφαξιέν. Κοιτάζει πλέον αλλού για στόπερ ο Ολυμπιακός.

Παρά το γεγονός ότι ο Γιασίν Μεριά ήρθε Ελλάδα και ήταν έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό, η μεταγραφή «ναυάγησε» την τελευταία στιγμή.

Η μετακίνηση του Τυνήσιου αμυντικού στους «ερυθρόλευκους» δεν θα προχωρήσει καθώς η Σφαξιέν, παρά την οριστική συμφωνία που υπήρχε, είχε τις τελευταίες ώρες παράλογες απαιτήσεις, ενώ αξίωσε και πράγματα που δεν επιτρέπονται από τη FIFA αναφορικά με τις μεταγραφές.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Έτσι, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κόψει κάθε συζήτηση με τον σύλλογο, με συνέπεια η μετακίνηση του Μεριά να μην προχωρήσει.

Στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε άλλη περίπτωση για το κέντρο της άμυνας. Ηδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με στόπερ που ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα