Σκέψεις επιστροφής του Βανγκέλι στον Άρη!

Σκέψεις επιστροφής του Βανγκέλι στον Άρη!

Σκέψεις επιστροφής του Βανγκέλι στον Άρη!

bet365

Ο Κρίστι Βανγκέλι είναι μία από τις περιπτώσεις που σκέφτονται στον Άρη για το δεξιό άκρο της άμυνας αλλά δεν αποτελεί βασική επιλογή.

Πριν από περίπου έναν χρόνο, σε συνέντευξή του, ο Κρίστι Βανγκέλι είχε πει ότι… «θα επέστρεφα και περπατώντας στον Άρη». Η αλήθεια είναι ότι ενδέχεται να χρειαστεί να το κάνει. Ο ίδιος είναι διαθέσιμος, η υπόθεση βρίσκεται όμως στη διακριτική ευχέρεια των «κίτρινων». Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι η περίπτωση του 32χρονου μπακ τέθηκε στον Πάκο Ερέρα και ο Ισπανός τεχνικός καλείται να αποφασίσει. Είναι προφανές ότι στο μυαλό του 64χρονου βρίσκονται άλλες περιπτώσεις, αλλά στην περίπτωση που δεν προχωρήσουν, ο Βανγκέλι θα αποκτήσει πολλές πιθανότητες επιστροφής.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Είναι εξάλλου ποδοσφαιριστής ο οποίος ανδρώθηκε στους «κίτρινους» και αναδείχθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης μέσα από την οκταετή (2003-11) παρουσία του στην ομάδα. Πέρυσι είχε μια γεμάτη χρονιά στη Σκεντερμπέρου, είχε προηγηθεί κάτι αντίστοιχο στη Ρουμανία (σ. σ. Άστρα) ενώ μετά την αποχώρησή του από τους «κίτρινους» αγωνίστηκε και στην Ουκρανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα