Η επιβεβαίωση της πλευράς Βασιλειάδη που παίρνει θέση για την επιστολή της Λίγκας...

Δημήτρης Τομαράς
Η επιβεβαίωση της πλευράς Βασιλειάδη που παίρνει θέση για την επιστολή της Λίγκας...

bet365

Από μέρους του Γιώργου Βασιλειάδη επιβεβαιώθηκε πως έχει λάβει την επιστολή της Λίγκας και ότι προτίθεται να πάρει θέση και να απαντήσει άμεσα στην Διοργανώτρια Αρχή του πρώτου τη τάξει πρωταθλήματος.

Από το Gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί για την επιστολή της Super League προς τον Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη. Η πλευρά του κ. Βασιλειάδη επιβεβαίωσε ότι έχει λάβει το σχετικό έγγραφο και ότι θα απαντήσει άμεσα.

Υπήρχαν πηγές πάντως κοντά στον Υφυπουργό Αθλητισμού που επέμεναν ότι δεν θα αλλάξει κάτι ως προς την στάση του εμμένοντας στις 12 ομάδες για το 2019-2020...

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Βέλγιο - Αγγλία, αν o Κέιν σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα