Ατρόμητος: Μια φορά οικογένεια, πάντα οικογένεια! (pic)

Ατρόμητος: Μια φορά οικογένεια, πάντα οικογένεια! (pic)

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Μια φορά οικογένεια, πάντα οικογένεια! (pic)

bet365

Το οικογενειακό κλίμα κυριαρχεί και στο Μόνταφον για τον Ατρόμητο, με ποδοσφαιριστές και μέλη του τεχνικού επιτελείου να κάνουν όλοι μαζί βραδινό χαλάρωμα με περπάτημα στην πανέμορφη περιοχή της Αυστρίας. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΣΤΡΙΑ: Νίκος Μαρούδας

Ακόμα μια μέρα έκλεισε για τον Ατρόμητο στην Αυστρία, με τους ποδοσφαιριστές αλλά και μέλη του τεχνικού τιμ να κάνουν όλοι μαζί μια βόλτα στο πανέμορφο Μόνταφον. Λίγο μετά το δείπνο, στο οποίο όλοι μαζί έφαγαν σαν μια πραγματική... οικογένεια, ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας έκαναν μια βραδινή βόλτα στα υπέροχα μέρη του χωριού της Αυστρίας.

Άλλωστε η τοποθεσία είναι τέτοια που σε κάνει να θες να περπατάς και να την απολαμβάνεις για ώρες... Επίσης, στο κλίμα έχουν μπει από την πρώτη μέρα και όλοι οι καινούριοι ποδοσφαιριστές. Κουλούρης, Μούγιακιτς, Γαρουφαλιάς, Μέγιερι και Ενσικουλού, έχουν γίνει πραγματικά ένα με τους υπόλοιπους και συμμετέχουν στα πάντα σαν να είναι χρόνια μαζί τους στην ομάδα!

Αυτό φαίνεται κι από μια φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram το βράδυ της Παρασκευής, από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ομάδας, Χρήστος Γαλαριώτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα