Η πρώτη ημέρα του Ολυμπιακού στο Γκενκ

Η πρώτη ημέρα του Ολυμπιακού στο Γκενκ

Δημήτρης Τομαράς
Η πρώτη ημέρα του Ολυμπιακού στο Γκενκ

bet365

Ο Ολυμπιακός άρχισε - όπως αναμενόταν να συμβεί - και τις προπονήσεις επί βελγικού εδάφους, μπαίνοντας για τα καλά στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας του που θα μοιραστεί σε Γκενκ & Έρμελο.
Λίγες ώρες μετά την άφιξή του στο Γκενκ του Βελγίου, ο Ολυμπιακός άρχισε δουλειά! Έκανε την πρώτη του προπόνηση, επί βελγικού εδάφους και «άναψε τις μηχανές» για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας στο εξωτερικό. Άπαντες παρόντες για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει στα χέρια του και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τους Ποντένσε και Μιράντα. Αμφότεροι πάτησαν γήπεδο, έκαναν ατομικό και μέρος του προγράμματος με την ομάδα και ανεβάζουν ρυθμό. Κανονικά γυμνάστηκε και ο Κούτρης, ενώ έκανε και ατομικό, στο περιθώριο του συνολικού προγράμματος.
Από ασκήσεις κατοχής και πίεσης προς τον αντίπαλο, κυκλοφορία της μπάλας, ανάπτυξη του παιχνιδιού και επιθετική και αμυντική λειτουργία, οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς δούλεψαν για περισσότερο από μιάμιση ώρα. Το πρόγραμμα στην συνέχεια είχε ξεκούραση, αφού σήμερα Σάββατο αρχίζουν οι «μάχες» των φιλικών επί βελγικού (και κατ' επέκταση ολλανδικού εδάφους) με το πρώτο ματς, κόντρα στην Τεσέντερλο (Σάββατο, 8 μ.μ. Ελλάδας).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα