Για Σάββατο οι ανακοινώσεις για Μεριά

Για Σάββατο οι ανακοινώσεις για Μεριά

Δημήτρης Τομαράς
Για Σάββατο οι ανακοινώσεις για Μεριά

bet365

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει το Σάββατο τον διεθνή Τυνήσιο στόπερ Γιασίν Μεριά της Σπορτίφ, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών του Gazzetta.gr.
Για τον 25χρονο Μεριά και το επικείμενο deal με τον Ολυμπιακό είχατε διαβάσει σχετικά πρώτα στο Gazzetta.gr, όπως και την επιβεβαίωση από μεριάς της ομάδας του Σπορτίφ με σχετική τοποθέτηση αλλά και το... οριστικό του μεταγραφικού story.
Μάλιστα ο παίκτης ήταν στην Αθήνα και ενώ στην Ελλάδα βρισκόταν και ο γιατρός της ομάδας, Χρήστος Θέος, για να έχει την εποπτεία των εξετάσεών του. Ο Γιασίν Μεριά που εκτός από στόπερ αγωνίζεται και ως δεξί μπακ και σαν αμυντικός χαφ θα έχει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον Ολυμπιακό να δίνει 1.8 εκατ. ευρώ στην ομάδα του συν 15% ποσοστό μεταπώλησης. Δείτε ξανά εδώ το βίντεο που ανέβασε την Παρασκευή ο Μεριά που έπαιξε στο φετινό Μουντιάλ της Ρωσίας με την Τυνησία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα