«Όλοι θα έχετε την ευκαιρία σας»

«Όλοι θα έχετε την ευκαιρία σας»

Νίκος Αθανασίου
«Όλοι θα έχετε την ευκαιρία σας»

bet365

Ο Γιώργος Δώνης εξέφρασε στους παίκτες την ικανοποίησή του για την μέχρι τώρα δουλειά και μίλησε και για εκείνους που δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Ολλανδία. Τα διαδικαστικά για Σιφναίο.

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας για την Ολλανδία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Γιώργος Δώνης πριν την έναρξη της προπόνησης μίλσε στους παίκτες και μεταξύ άλλων τους είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Όλοι έχετε δουλέψει με μεγάλη διάθεση. Δεν γίνεται, όμως, όλοι να έρθουν στην Ολλανδία. Ο αριθμός είναι πολύ μεγάλος. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει τίποτα για όσους μείνουν εδώ. Όλοι θα έχετε την ευκαιρία για την πρώτη ομάδα».

Από κει και πέρα, ο Μάρκος Σιφναίος αναμένεται να υπογράψει μέσα στο σαββατοκύριακο και να γίνει η πρώτη μεταγραφή του «τριφυλλιού» αυτό το καλοκαίρι. Μένει να τακτοποιηθούν κάποια διαδικαστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα