Σε έντονους ρυθμούς οι προπονήσεις στον Λεβαδειακό

Δημήτρης Τομαράς
Σε έντονους ρυθμούς οι προπονήσεις στον Λεβαδειακό

bet365

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του Λεβαδειακού. Παράλληλα οι Βοιωτοί έκλεισαν να παίξουν ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Λαμία.
Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του Λεβαδειακού. Κατά την πρωινή προπόνηση οι παίκτες έκαναν χρήση του γυμναστηρίου με ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης. Στην συνέχεια στο γήπεδο χωρίστηκαν σε δυο γκρούπ κι έκαναν ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας.
Το απόγευμα έκαναν αγωνιστικά τετράγωνα και παιχνίδια κατοχής μπάλας και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με μίνι διπλό. Το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 ο Λεβαδειακός σε ένα ακόμα φιλικό θα αντιμετωπίσει τη Λαμία εκτός έδρας στη... ρεβάνς του πρώτου φιλικού (σ.σ. θα γίνει στις 4/8/2018) της Λιβαδειάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα