Η Super League έστειλε επιστολή στον Βασιλειάδη και περιμένει!

Δημήτρης Τομαράς
Η Super League έστειλε επιστολή στον Βασιλειάδη και περιμένει!

bet365

Η Super League σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr έστειλε επιστολή στο Υφυπουργείο και τον Γιώργο Βασιλειάδη και περιμένει την απάντησή του. Εάν δεν βρεθούν λύσεις μπορεί να πάρει παράταση μέχρι 15 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr η Λίγκα έστειλε την Παρασκευή εγγράφως τις θέσεις της στον Βασιλειάδη. Τον ενημερώνει για τις αποφάσεις του Δ.Σ. και με επιστολή πλέον και δηλώνει πως αναμένει την τελική του απάντηση. Από την μεριά του Υφυπουργείου πάντως δεν προέκυπτε το παραμικρό.

Η Λίγκα σε κάθε περίπτωση και ακόμα και εάν χρειαστεί να πάρει σε ακόμα δύο τηλεοπτικούς πάροχους θα προσπαθήσει να δρομολογήσει τις απαιτούμενες εξελίξεις για προκήρυξη και κλήρωση μες στην ερχόμενη εβδομάδα. Εάν δεν βρεθούν λύσεις υπάρχει το ενδεχόμενο να ζητήσει και να πάρει παράταση από την ΕΠΟ έως τις 15 Αυγούστου. Θυμίζουμε η Λίγκα δεν δέχεται τον αριθμό των 12, έχει αποφανθεί για 14 για το '19-'20 και έχει βάλει μία υποσημείωση να συζητήσει άλλον αριθμό ανάλογα με το πως θα πάει η χρονιά και οι συνθήκες. Στην Λίγκα υπάρχει η άποψη πάντως πως και η NOVA έχει πιέσει πολύ για τον αριθμό των 12...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα