Ξανά σιγουριά των Πορτογάλων για Χασάν & Ολυμπιακό!

Ξανά σιγουριά των Πορτογάλων για Χασάν & Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά σιγουριά των Πορτογάλων για Χασάν & Ολυμπιακό!

bet365

Οι Πορτογάλοι επιμένουν πως ο Ολυμπιακός παραμένει πολύ κοντά στην απόκτηση του Αχμέντ Χασάν, του Αιγύπτιου φορ της Μπράγκα. Κίνηση που θα γίνει είτε με δανεισμό και είτε με αγορά.
Σύμφωνα με πηγές της O Jogo ο Αιγύπτιος φορ της Μπράγκα έχει μπει στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Ο Ολυμπιακός μέσω του Πορτογάλου ατζέντη Ζόρζε Μέντες κινείται για να κλείσει άμεσα και οριστικά και τον Αχμέντ Χασάν.
Όπως τονίζεται στην Πορτογαλία ο Ολυμπιακός είτε θα αποκτήσει τον 25χρονο διεθνή επιθετικό δανεικό με οψιόν αγοράς, είτε με κανονική μεταγραφή. Μία κανονική μεταγραφή πάντως μπορεί και να πάει στα 3 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν είναι βέβαιο πως δίνει για τον Χασάν ο πειραϊκός σύλλογος (σ.σ. αρχικά το ποσό θα ήταν πιο πάνω αλλά δεν φτάσει τόσο...). Οι Ίβηρες πάντως συνεχίζουν να είναι βέβαιοι για το deal.
Update: Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν και με την συμβολή του Μέντες η μεταγραφή μπορεί να κλείσει άμεσα. Ο Αχμέντ Χασάν είναι σύμφωνος για τον Ολυμπιακό και μένει να τα βρουν οριστικά η Μπράγκα με τους Πειραιώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα