«Άφησε τα λεφτά στο Κατάρ για τον Ολυμπιακό ο Μεριά»

«Άφησε τα λεφτά στο Κατάρ για τον Ολυμπιακό ο Μεριά»

«Άφησε τα λεφτά στο Κατάρ για τον Ολυμπιακό ο Μεριά»

bet365

Ο Τυνήσιος δημοσιογράφος Ιλιές Μπεν Σαλάχ ακτινογραφεί στο gazzetta.gr τον Γιασίν Μεριά που έκλεισε στον Ολυμπιακό. Οι φιλοδοξίες του, τα πλεονεκτήματα του και γιατί ο 25χρονος μπακ είπε όχι στο Κατάρ.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας*. * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις (21+)

Ο Γιασίν Μεριά ήταν ένας από τους έξι μόλις Τυνήσιους διεθνείς που αγωνίζονταν σε σύλλογο της πατρίδας του και πήραν μέρος στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Μάλιστα ήταν ο μοναδικός που ξεκίνησε στην ενδεκάδα και στα τρία παιχνίδια κόντρα σε Αγγλία, Βέλγιο και Παναμά.

O 25χρονος μπακ, ο οποίος στην πατρίδα του θεωρείται ως πολυεργαλείο στα μετόπισθεν, αφού μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις, αποτελούσε για τρεις σεζόν τον ηγέτη της «Γιουβέντους της Αραβίας», όπως αποκαλείται η Σφαξιέν.

Ο Τυνήσιος δημοσιογράφος Ιλιές Μπεν Σαλάχ του ραδιοφωνικού σταθμού Diwan FM, μίλησε στο gazzetta.gr για τον συμπατριώτη του, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τον Ολυμπιακό.

Ο Μπεν Σαλάχ έκανε λόγο για ένα φιλόδοξο ποδοσφαιριστή που απαρνήθηκε τα «πετροδόλαρα» προκειμένου να κάνει καριέρα στην Ευρώπη.

Παράλληλα, τόνισε πως είναι δυνατός στον αέρα, ενώ τον χαρακτήρισε ως «τζόκερ» στον αγωνιστικό χώρο.

«Είναι καλός αμυντικός. Μπορεί να παίξει σε τρεις διαφορετικές θέσεις. Στόπερ, δεξιός μπακ και αμυντικός χάφ. Είναι κάτι σαν τζόκερ στον αγωνιστικό χώρο. Αγωνίστηκε και στα τρία παιχνίδια της εθνικής Τυνησίας κόντρα σε Αγγλία, Βέλγιο και Παναμά.

Είναι παίκτης με ποιότητα για αυτό και έχει θέση στην εθνική τα τελευταία χρόνια. Για μένα είναι ο κορυφαίος αμυντικός στην Τυνησία. Είναι ο μοναδικός βασικός διεθνής που αγωνίζεται σε ομάδα της Τυνησίας.

Ο Μεριά φημίζεται για την δύναμη του στον αέρα. Έχει σκοράρει μάλιστα αρκετά γκολ με το κεφάλι. Χρησιμοποιεί καλά και τα δυο του πόδια, είναι αποτελεσματικός στις μονομαχίες, ενώ έχει ρόλο στο ξεκίνημα των φάσεων της ομάδας του.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως ο Μεριά πάντα σκέφτεται πως θα βελτιωθεί και θα εξελιχθεί ως ποδοσφαιριστής. Δεν κοιτάζει τα χρήματα. Στο τέλος της σεζόν τον ρώτησα εάν θα μεταπηδήσει σε ομάδα από το Κατάρ και η απάντηση του ήταν πως θα πάει στην Ευρώπη για να ζήσει το απόλυτο ποδοσφαιρικό όνειρο παίζοντας πραγματικό ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα