Από το Μόνταφον ως το... Europa! (pics)

Από το Μόνταφον ως το... Europa! (pics)

Νίκος Μαρούδας
Από το Μόνταφον ως το... Europa! (pics)

bet365

Σε μια πανέμορφη τοποθεσία χτίζεται ο φετινός Ατρόμητος με στόχο να παρουσιαστεί έτοιμος τόσο στην ευρωπαϊκή του πρόκληση, όσο και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΣΤΡΙΑ: Νίκος Μαρούδας

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Επί Αυστριακού εδάφους «χτίζεται» ο... Ευρωπαϊκός Ατρόμητος και πιο συγκεκριμένα στο Μόνταφον που βρίσκεται στα σύνορα με Ελβετία και Λουξεμβούργο. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, βρίσκεται στην πατρίδα του Αυστριακού από την Δευτέρα και η δουλειά που γίνεται είναι σκληρή σε ένα πραγματικά υπέροχο μέρος.

Πρόκειται για ένα μικρό χωριό το οποίο είναι μέσα στο πράσινο, με πάρα πολλά μονοπάτια κι αρκετή ησυχία όλες τις ώρες της ημέρας. Τον χειμώνα, είναι τουριστικός προορισμός, καθώς προσφέρεται για σκι και πολλά ακόμα χειμερινά σπορ, ενώ το καλοκαίρι είναι ό,τι πρέπει για προετοιμασίες ομάδων.

Άλλωστε, το Μόνταφον και το προπονητικό κέντρο το οποίο επέλεξε φέτος ο Ατρόμητος για την προετοιμασία του, έχουν επισκεφτεί κατά καιρούς ομάδες όπως οι Ζενίτ, Έβερτον, Στουτγκάρδη, Βέρντερ Βρέμης, Λάτσιο. Επίσης, τρεις φορές έχει προετοιμαστεί η Εθνική Ισπανίας, αλλά και η Εθνική Αυστρίας έχει επιλέξει τον συγκεκριμένο προορισμό. Διαθέτει πέντε γήπεδα ποδοσφαίρου, κάτι που λύνει και τα χέρια του Νταμίρ Κάναντι, καθώς έχει όσα χρειάζεται για μια σωστή προετοιμασία ενόψει της δύσκολης χρονιάς που έρχεται.

Από εκεί και πέρα, ειδική αναφορά πρέπει να γίνει και στο «Alpen Hotel» το οποίο για 9 μέρες φιλοξενεί τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ. Ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, με όλες τις ανέσεις που μπορεί να φανταστεί κανείς. Διαθέτει πολύ ωραία δωμάτιο, με τρομερή θέα που ξεκουράζουν τους αθλητές από τις προπονήσεις, ενώ διαθέτει το δικό του γυμναστήριο.

Επίσης, υπάρχει spa, σάουνα και φυσικά πισίνα, ό,τι δηλαδή χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για την αποθεραπεία του και για να χαλαρώσει από το σκληρό πρόγραμμα. Οι ανέσεις αυτές έχουν αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που κάνουν την προετοιμασία τους πιο εύκολη και πιο ευχάριστη! Αυτό φυσικά αρέσει πολύ και στον Νταμίρ Κάναντι που βλέπει τους παίκτες του γεμάτους ενέργεια μιας και δεν έχουν να σκεφτούν τίποτα άλλο παρά την δουλειά τους στις προπονήσεις και στα φιλικά.

Ο Ατρόμητος, λοιπόν, προετοιμάζεται στις καταλληλότερες συνθήκες (σ.σ. και από καιρικής άποψης) για μια ποδοσφαιρική ομάδα που κοιτάζει και την... υπέρβαση! Άλλωστε, αυτός ήταν και ο στόχος της διοίκησης όταν αποφάσιζε να γίνει η προετοιμασία εκτός συνόρων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα