Πάει για Παπαφώτη η ΑΕΛ (pic)

Πάει για Παπαφώτη η ΑΕΛ (pic)

Gazzetta team
Πάει για Παπαφώτη η ΑΕΛ (pic)

bet365

Ο 23χρονος Κύπριος μεσοεπιθετικός ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τους «βυσσινί»
Στα «σκαριά» ακόμη μία προσθήκη έχει η ΑΕΛ, καθώς οι «βυσσινί» σύμφωνα με την ιστοσελίδα kerkida.net, βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Βασίλη Παπαφώτη.
Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ανήκε μέχρι πέρσι στο ΑΠΟΕΛ, αλλά την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στη Δόξα Κατωκοπιάς, με την οποία πέτυχε 4 γκολ και έδωσε 9 ασίστ σε 28 παιχνίδια. Οι εμφανίσεις του μάλιστα ήταν εκείνες που του άνοιξαν την πόρτα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου, όπου και ντεμπουτάρισε σε ένα φιλικό με το αντίστοιχο Μαυροβουνίου. Ετσι έγινε διεθνής με όλες τις Εθνικές, καθώς στο παρελθόν έπαιξε τόσο με την Ελπίδων, όσο και τη Νέων.
Ο νεαρός χαφ - αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ - έχει στο παλμαρέ του 4 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα στο νησί - όλα με τη φανέλα του «Θρύλου» - και πλέον όλα δείχνουν πως θα γίνει κάτοικος Λάρισας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα