Aτρόμητος - Αούστρια Λουστενάου 2-1 φιλικό (pics & vid)

Aτρόμητος - Αούστρια Λουστενάου 2-1 φιλικό (pics & vid)

Gazzetta team
Aτρόμητος - Αούστρια Λουστενάου 2-1 φιλικό (pics & vid)

bet365

Τις φιλικές νίκες του στην Αυστρία διπλασίασε το απόγευμα της Πέμπτης (12/7) ο Ατρόμητος, επικρατώντας με 1-2 της Αούστρια Λουστενάου. Κουλούρης και Ρισβάνης οι σκόρερ

Ο αγώνας που διεξήχθη στις 18.00 (τοπική ώρα Αυστρίας) αποτέλεσε πιο δυνατό τεστ από αυτό της Ντόρνμπιρν, με τον Νταμίρ Κάναντι να βγάζει ακόμα πιο ισχυρά συμπεράσματα για τη νέα σεζόν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αλλαγές κατοχής και από τις δύο ομάδες, με την Αούστρια Λουστενάου να ανοίγει το σκορ (18’) από σουτ εντός περιοχής μετά από αναταραχή που υπήρξε στην περιοχή των Περιστεριωτών σε κόρνερ.

Ο Ατρόμητος δεν άργησε να «απαντήσει» (25’), όταν έπειτα από σέντρα του Μπρούνο, ο Κουλούρης με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα μάλιστα είχε και δοκάρι.

Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 60’ ο Ρισβάνης με κεφαλιά μέσα στη μεγάλη περιοχή έπειτα από εξαιρετικού φάουλ του Γιαννούλη.

Δεύτερο δείγμα θετικό για τον φετινό Ατρόμητο που δείχνει ότι κατέχει εξαιρετική συνοχή από την περσινή χρονιά αλλά και δυνατότητες να αγωνιστεί με διαφορετικά συστήματα στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Πλέον απομένουν ακόμα δύο φιλικά στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας με τις ελβετικές ομάδες, Ζυρίχη και Γκρασχόπερς.

Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Σάκιτς, Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Νταβιώτης, Μπρούνο, Γαρουφαλιάς, Μπουσούλατζιτς, Μούγιακιτς, Κουλούρης

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μέγιερι, Χατζηϊσαίας και Λαζαρίδης

Δείτε τα γκολ από το Ατρόμητος TV:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα