Λουτσέσκου: «Κάνουμε καλή δουλειά, νωρίς ακόμα για Ουάρντα»

Λουτσέσκου: «Κάνουμε καλή δουλειά, νωρίς ακόμα για Ουάρντα»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Κάνουμε καλή δουλειά, νωρίς ακόμα για Ουάρντα»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως «καλή προπόνηση» τη «φιλική» ισοπαλία με τη Γάνδη στην Ολλανδία, ενώ για τον Ουάρντα είπε πως είναι ακόμα νωρίς ώστε να κριθεί.

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος με τη Γάνδη (1-1) σε φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, με το όμορφο γκολ του Ζαμπά (29') πάντως να ξεχωρίζει.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Ρουμάνος τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του, όπως και συνολικά από την προετοιμασία του «Δικέφαλου του Βορρά» μέχρι τώρα.

Αναλυτικά:

«Προσπαθήσαμε να δοκιμάσουμε πράγματα. Ήταν μια μίξη προσώπων, δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία ορισμού των βασικών. Ήταν μια καλή προπόνηση, αν και μερικοί παίκτες είναι πιο πίσω από κάποιους άλλους».

Για το επίπεδο ετοιμότητας του Ουάρντα: «Είναι η πρώτη παρουσία του με την ομάδα, χρειάζεται κάποιο χρόνο για να καταλάβει κάποια πράγματα. Είναι νωρίς ακόμα, δεν χρειάζεται να προτρέχουμε».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ συνολικά στα φιλικά: «Δεν είναι όλα τα παιχνίδια για συμπεράσματα. Σήμερα δοκιμάσαμε πρόσωπα, υπάρχει και το βάρος των δυο διπλών προπονήσεων. Κάναμε μια δυνατή προπόνηση σε όλα τα επίπεδα, ώστε να γνωριστούν και οι παίκτες μεταξύ τους. Αν τα βάλουμε όλα κάτω, κερδίσαμε πολλά αυτό το διάστημα με τα φιλικά που δώσαμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα