Επίσημο: Ο Κούρντι επέστρεψε «σπίτι» του

Gazzetta team
Επίσημο: Ο Κούρντι επέστρεψε «σπίτι» του

bet365

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου δεξιού μπακ, που θα φορέσει ξανά τα «κυανέρυθρα»
Κάτοικος Νέας Σμύρνης και επίσημα είναι πλέον ο Αμίρι Κούρντι. Ο 26χρονος δεξιός μπακ μετά από μία τετραετία στα... ξένα, επέστρεψε πρόσφατα στον Πανιώνιο, ο οποίος και ανακοίνωσε την απόκτησή του.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αμίρη Κούρντι. Ο Ελληνας αμυντικός, επιστρέφει στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ μετά το άκρως επιτυχημένο πέρασμά του από την Σαουδική Αραβία και την Αλ Άχλι με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο.
Ο Αμίρης Κούρντι, αποτελεί ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και σταδιακά από τις ομάδες των ακαδημιών κατάφερε να φτάσει μέχρι και την 1η ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε από το 2010 έως και το 2014 όταν και έφυγε για την… δεύτερη πατρίδα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα