Θέμα χρόνου του Ακόστα, αποχώρησε υπό δοκιμή παίκτης από το Καρπενήσι

Δημήτρης Ρούσσος
Θέμα χρόνου του Ακόστα, αποχώρησε υπό δοκιμή παίκτης από το Καρπενήσι

bet365

Ο Νοε Ακόστα βρέθηκε στη Λαμία την Τρίτη (10/7), με τον σύλλογο να του ανακοινώνει την πρόθεση να «σπάσει» το +1 στο συμβόλαιό του, ωστόσο αυτό δεν λύθηκε, κάτι που θα συμβεί άμεσα. Ήρθε κι... έφυγε ένας τρίτος παίκτης που δοκιμάστηκε στο Καρπενήσι.

Τυπικό φαίνεται πως είναι το ζήτημα που έχει προκύψει με το συμβόλαιο του Ισπανού μέσου, που βρέθηκε στη Φθιώτιδα αυτές τις μέρες, ωστόσο δεν συμφώνησε με τον σύλλογο στη λύση του.

Δεδομένου ωστόσο ότι δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Μπάμπη Τεννέ, είναι ζήτημα χρόνου να βρεθεί η «χρυσή» τομή. Ο παίκτης είναι ήδη στην Ισπανία και αναμένται σύντομα να επικοινωνήσει ξανά με τη Λαμία, ώστε να μείνει ελεύθερος.

Εξάλλου, για λίγες μόνο ημέρες κράτησε η δοκιμή ενός τρίτου παίκτη, εκτός των Χαμντί και Τζανουλίνου στο Καρπενήσι. Ο μέσος, που πήρε μέρος στις προπονήσεις των Φθιωτών, αποχώρησε ήδη από τις τάξεις τους.

Κατά τ' άλλα, προς το παρόν δεν υπάρχει άλλος παίκτης υπό δοκιμή, πλην των δυο πρώτων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα