Διαφωνίες στην Super League και τελευταία προσπάθεια για λύση...

Διαφωνίες στην Super League και τελευταία προσπάθεια για λύση...

bet365

Εν μέσω διαφωνιών αλλά και κάποιων εντάσεων αυτήν την ώρα στην Λίγκα επιχειρούν να βγάλουν... άκρη για το τελικό πλάνο της αναδιάρθρωσης σε μία τελευταία προσπάθεια να μην τιναχθεί το πρωτάθλημα στον αέρα.

Daily Predictor* με έπαθλο* €125.000 μετρητά* σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το γεγονός ότι Super League και Υφυπουργείο δεν τα βρίσκουν δεν προξενεί καμία έκπληξη.

Το θέμα είναι γνωστό εδώ και μέρες και... χιλιοειπωμένο και γραμμένο. Το ζητούμενο είναι το τι γίνεται στην Λίγκα. Μέχρι πριν από λίγη ώρα τελική λύση δεν υπήρχε στον... ορίζοντα. Εν μέσω διαφωνιών και εντάσεων γινόταν προσπάθεια για ένα βασικό πλάνο αναδιάρθρωσης. Θυμίζουμε πως η Super League επέμενε σε σχέδιο για να πέφτουν 3 φέτος και να υπάρχει και μπαράζ για 1 ακόμα και θέση. Και φυσικά χωρίς πλέι οφ και πλέι άουτ. Και για του χρόνου 14 ομάδες με πλέι οφ και πλέι άουτ. Όλα αυτά βέβαια θα πρέπει να τελειώσουν άμεσα για να μην τιναχθεί το πρωτάθλημα στον αέρα και να μπορέσει να ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα