Πιο κοντά στον Μεριά, ξανά... μπάσιμο Μπούρσασπορ για Βούκοβιτς

Πιο κοντά στον Μεριά, ξανά... μπάσιμο Μπούρσασπορ για Βούκοβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Πιο κοντά στον Μεριά, ξανά... μπάσιμο Μπούρσασπορ για Βούκοβιτς

bet365

Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει προχωρήσει και το θέμα του Τυνήσιου στόπερ Γιασίν Μεριά την ώρα που η Μπούρσαπορ κινείται ξανά για τον Σέρβο σέντερ μπακ των Πειραιωτών, Γιάγκος Βούκοβιτς.
Φαίνεται πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κλείσει και άλλον σέντερ μπακ εκτός από τον Μιράντα. Ο λόγος για τον Τυνήσιο Γιασίν Μεριά, 25 ετών, που έπαιξε στο φετινό Μουντιάλ και για τον οποίο έχετε διαβάσει στο Gazzetta από χθες. Ο Μεριά εκτός από στόπερ παίζει και δεξί μπακ και αμυντικός χαφ.
Μάλιστα ο Τυνήσιος δημοσιογράφος Fethi Boujneh αναφέρει πως υπάρχει σε εξέλιξη διαπραγμάτευση των εμπλεκόμενων πλευρών (σ.σ. Σπορτίφ, παίκτη και Ολυμπιακού) και ότι αναμένεται να βρεθεί σύντομα το σημείο επαφής για το deal. Την ίδια στιγμή για τον Βούκοβιτς από την Τουρκία προκύπτει ξανά ενδιαφέρον της Μπούρσασπορ και ιδιαίτερα έντονο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα