Σιφναίος ο... πρώτος για Παναθηναϊκό

Σιφναίος ο... πρώτος για Παναθηναϊκό

Νίκος Αθανασίου
Σιφναίος ο... πρώτος για Παναθηναϊκό

bet365

Απόλυτη επιβεβαίωση του Gazzetta.gr, με τον Μαρκ Σιφναίο να συμφωνεί με τον Παναθηναϊκό και να υπογράφει το Σάββατο.

Κροατία – Αγγλία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Στέρλινγκ ανοίξει το σκορ. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να λογίζεται ο Μαρκ Σιφναίος, αποτελώντας την πρώτη ενίσχυση των «πράσινων» για φέτος υπό των μεταγραφικών περιορισμών που τους έχουν επιβληθεί.

Το Gazzetta.gr σας είχε αποκαλύψει από τις 18 Ιουνίου για το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον 22χρονο επιθετικό, ενώ στις 9 Ιουλίου σας είχε ενημερώσει για το γεγονός οτι οι συζητήσεις των δύο πλευρών ήταν σε πολύ καλό σημείο.

Ο Σιφναίος αποτελεί «δημιούργημα» του ολλανδικού ποδοσφαίρου, το οποίο άφησε πέρυσι τον Αύγουστο για την Ινδία, προκειμένου να ενσωματωθεί στους Καρέλα Μπλάστερς αρχικά και στην Γκόα μετά.

Στην Αθήνα αναμένεται το Σάββατο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, να ενσωματωθεί στην προετοιμασία και να αναχωρήσει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για την Ολλανδία.

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο gazzetta.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα