Οι Βραζιλιάνοι επιβεβαιώνουν για Γουίλιαν!

Οι Βραζιλιάνοι επιβεβαιώνουν για Γουίλιαν!

Δημήτρης Τομαράς
Οι Βραζιλιάνοι επιβεβαιώνουν για Γουίλιαν!

bet365

Επιβεβαίωση και από τη Βραζιλία για τον μέσο Γουίλιαν Αράο καθώς στην χώρα του καφέ τονίζεται πως ο παίκτης της Φλαμένγκο ετοιμάζεται για την Ελλάδα...
Ανάμεσα στα άλλα η βραζιλιάνικη έκδοση της ιστοσελίδας «Onefootball.com» καταπιάστηκε με τα μεταγραφικά των βραζιλιάνικων συλλόγων και συνεπώς και της Φλαμένγκο.
Σημειώνει σχετικά πως οι παράγοντες της Φλαμένγκο περιμένουν και την αποχώρηση του Γουίλιαν Αράο, με προορισμό το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό. Επίσης πως ο παίκτης αυτός ετοιμάζεται για την Ελλάδα. Ένα πολύ πιθανό σενάριο που συνεχίζει να υφίσταται είναι εκείνο της συνιδιοκτησίας... Ο Γουίλιαν στα 25 του έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 με την «Φλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα