Μιράντα, Μάρκοβιτς και Γουίλιαν σε πρώτο πλάνο...

Μιράντα, Μάρκοβιτς και Γουίλιαν σε πρώτο πλάνο...

Δημήτρης Τομαράς
Μιράντα, Μάρκοβιτς και Γουίλιαν σε πρώτο πλάνο...

bet365

Ο Ροντερίκ Μιράντα δείχνει να είναι κοντά για να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό, το θέμα του Γουίλιαν συνεχίζει να πηγαίνει ιδιαίτερα καλά και ενώ παραμένει πιθανό να κλείσει & ο εξτρέμ Μάρκοβιτς...
Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός - που δεν προπονήθηκε χθες Δευτέρα με την Γουλβς - φαίνεται πως θα πιάσει Λιμάνι. Για τον Ρόντερικ Μιράντα που έχει πορτογαλικό και βραζιλιάνικο διαβατήριο δεν είναι ακόμα σαφές εάν θα προκύψει δανεισμός.
Μπορεί και να υπάρξει και αγορά από την Γουλβς για τον εν λόγω σέντερ μπακ. Διάψευση δεν υπήρξε από μεριάς του Ολυμπιακού ούτε για τον Μιράντα και ούτε για τον Σίντνεϊ και φαίνεται και η διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για στόπερ με βραζιλιάνικες καταβολές. Οι Πειραιώτες πάντως για έναν στόπερ πάνε τώρα και φαίνεται πως αυτός θα είναι ο Μιράντα, μία υπόθεση που μπαίνει στην τελική της ευθεία για να υπάρξουν και ανακοινώσεις.
- Η υπόθεση του Σανίν Πρσιτς πάντως δεν έχει ξεγραφτεί για τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα