Αποφασίζουν στον Άρη για τους επόμενους στόχους

Αποφασίζουν στον Άρη για τους επόμενους στόχους

Αποφασίζουν στον Άρη για τους επόμενους στόχους

bet365

Η κατ’ ιδίαν συζήτηση μεταξύ Πάκο Ερέρα και Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου στα Τρία Πέντε Πηγάδια θα δρομολογήσει εξελίξεις στο μεταγραφικό πλάνο του Άρη.

Γαλλία – Βέλγιο και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Γκριεζμάν ανοίξει το σκορ. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο πρώτος… κύκλος των μεταγραφών θα κλείσει με την άφιξη του Νικολάς Κολάσο στη Θεσσαλονίκη και φυσικά με την ενσωμάτωσή του στην ομάδα. Πριν ανοίξει ο δεύτερος κύκλος θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Κωνσταντινίνου Διαμαντόπουλου, με τον Πάκο Ερέρα στα Τρία Πέντε Πηγάδια. Ο πρώτος προβλέπεται να φθάσει απόψε στο αθλητικό κέντρο στο οποίο κατέλησε η αποστολή των «κίτρινων», οι δύο άνδρες θα έχουν ευρεία συζήτηση αναφορικά με τα μεταγραφικά θέματα και φυσικά θα ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τους επόμενους στόχους.

Οι πέντε σίγουρες κινήσεις

Το πλάνο περιλαμβάνει τουλάχιστον πέντε ακόμη μεταγραφικές κινήσεις. Ενός στόπερ, ενός αμυντικού χαφ, ενός επιτελικού μέσου, του βασικού επιθετικού κι ενός δεξιού μπακ. Ξεκινώντας από την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού, οι δύο άνδρες προβλέπεται να καταλήξουν στον βασικό υποψήφιο. Η αρχική σκέψη περιλάμβανε την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου παίκτη, ωστόσο ο Πάκο Ερέρα έχει εντοπίσει άλλη περίπτωση και ασχολείται μ’ αυτή.

Το ζήτημα του αμυντικού χαφ είναι σύνθετο καθώς ο Άρης καλείται να πάρει μια απόφαση. Αν δηλαδή θα δώσει περισσότερο χρόνο στην υπόθεση του Μανώλη Σιώπης με την ελπίδα της συμφωνίας τόσο με τον παίκτη όσο και με τον Ολυμπιακό περί πλαισίου συνιδιοκτησίας ή αν θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου παίκτη. Η περίπτωση του 31χρονου Ισπανού Τσάβι Τόρες συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτές που προτάθηκαν αλλά δεν αποτελεί βασική επιλογή.

Σε ότι αφορά τον επιτελικό μέσο, στον Άρη γνωρίζουν ότι εντός του επόμενου 48ώρου θα τελειώσει το ζήτημα του Νικολάς Μαρτίνες στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, σε σχέση με τις (προ μηνός) ενέργειές τους, πλέον δεν δείχνουν τόσο ζεστοί για την περίπτωση του Αργεντίνου μέσου. Δεν έχει αποκλειστεί, είναι προφανές όμως ότι δεν αποτελεί τη βασική επιλογή.

Σχετικά με αυτή του δεξιού μπακ, πρόσφατα οι Ισπανοί είχαν σημειώσει ενδιαφέρον του Άρη για τον Νταβίντ Σιμόν. Οι «κίτρινοι» επιβεβαίωσαν ότι εξετάστηκαν η περίπτωση του Ισπανού, όχι όμως και ότι κινήθηκαν για την απόκτησή του. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον 26χρονο Αργεντίνο Λεάντρο Μαρίν, ενός παίκτη ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς με θητεία πέρυσι στη Λωζάνη.

Ενημέρωση και αποφάσεις

Ο Πάκο Ερέρα προβλέπεται επίσης να ενημερωθεί σχετικά με τις επαφές των Θόδωρου Καρυπίδη-Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου τόσο με τους ανθρώπους της Ρόμα όσο και της Ουντινέζε. Προφανώς δεν τον απασχολεί το εμπορικό πλαίσιο (πιθανής) συνεργασίας με τις ιταλικές ομάδες, αλλά η προοπτική απόκτησης (υπό τη μορφή δανεισμού) παικτών από τις δύο ομάδες. Το τελευταίο ζήτημα έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων και αναμένεται να ληφθεί απόφαση για το αν αξίζει τον κόπο να μπει η ομάδα σ’ αυτή τη διαδικασία, αναλόγως ασφαλώς των εφικτών περιπτώσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα