Με Λουτσιάνο η Κ20 του Παναιτωλικού

Gazzetta team
Με Λουτσιάνο η Κ20 του Παναιτωλικού

bet365

Οι «μικροί» των «κυανοκίτρινων» ξεκίνησαν σήμερα την καλοκαιρινή τους προετοιμασία
Την πρώτη της συγκέντρωση έκανε σήμερα η Κ20 του Παναιτωλικού, όπου ο Λουτσιάνο είναι ο προπονητής της. Το «παρών» έδωσαν αρκετά στελέχη της διοίκησης, ενώ για το Σάββατο προγραμματίστηκε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τους «μεγάλους».
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική σεζόν άρχισε σήμερα η ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού. Το παρόν έδωσαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Θωμάς Σπύρου και το μέλος του Δ.Σ. Κώστας Τάκος. Επίσης, ο υπεύθυνος αγωνιστικού της ΠΑΕ Μάκης Μπελεβώνης και ο Γενικός Αρχηγός της επαγγελματικής ομάδας Χρήστος Κουτσοσπύρος, ο υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής Γιάννης Νταλακούρας και ο Γενικός Αρχηγός Κώστας Κωνσταντόπουλος. Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας Κ20 και με τους συνεργάτες του πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί όλη την εβδομάδα με καθημερινές προπονήσεις στις 7.00 το απόγευμα στο Emileon. Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί δίτερμα με την Ανδρική ομάδα του Παναιτωλικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα