Τζανακάκης: «Μια ομάδα που θα δαγκώνει»

Τζανακάκης: «Μια ομάδα που θα δαγκώνει»

Gazzetta team
Τζανακάκης: «Μια ομάδα που θα δαγκώνει»

bet365

Ο Μανώλης Τζανακάκης μίλησε για τον Άρη της επόμενης χρονιάς αλλά και για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «κίτρινους».

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ο Κρητικός αμυντικός αρχικά αναφέρθηκε στην υπογραφή νέου συμβολαίου λέγοντας ότι «είχα πει στον πρόεδρο ότι ήθελα πολύ να μείνω. Μέχρι όμως να υπογράψεις, είναι φυσιολογικό να έχει ένας άγχος. Τέλος καλό, όλα καλά. Τώρα είναι τα δύσκολα. Υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις και πρέπει να τα δώσω όλα. Για αυτό ήρθα άλλωστε. Όταν αποκτήθηκα επί Αναστόπουλου, στόχος μου ήταν να παίξω έναν χρόνο στη Football League και μετά στη Super League. Πίστευα ότι θα τα καταφέρουμε βλέποντας εκείνη την ομάδα. Αργήσαμε έναν χρόνο, αλλά τα καταφέραμε. Με φτιάχνει η ιδέα του Άρης της Superleague. Μου αρέσει η φιλοσοφία της ομάδας. Έχω δεθεί μαζί της».

Σχετικά με τη φιλοσοφία του Πάκο Ερέρα σημείωσε ότι… «δουλεύουμε μόνο με μπάλα κι αυτό μου αρέσει. Και το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης γίνεται με μπάλα. Ο νέος προπονητής θέλει να έχουμε συνέχεια τη μπάλα στα πόδια, λίγες επαφές και να πιέζουμε ασφυκτικά για να την κερδίσουμε όταν την έχει ο αντίπαλος».

Ο Μανώλης Τζανακάκης εκτίμησε ότι μέσα από τον ανταγωνισμό όλοι θα βελτιωθούμε και σε ατομικό επίπεδο και ρωτήθηκε για τις μεταγραφές. «Μακάρι να γίνουν σωστές επιλογές που θα βοηθήσουν την ομάδα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να δουλεύουμε στο 100%. Να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή και μακάρι όσοι έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα».

Σε ότι αφορά τον στόχο της πεντάδας, είπε: «Αυτή τη στιγμή μ’ ενδιαφέρει να πάει καλά η προετοιμασία. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα δαγκώνει για τη νίκη μέχρι το τέλος. Αυτή πρέπει να είναι η φιλοσοφία μας. Ούτε μεγάλα λόγια, ούτε τίποτε άλλο. Είσαι Άρης και δεν γίνεται να πας να σωθείς. Ο στόχος πρέπει να είναι η πεντάδα».

Ρωτήθηκε για τον ρόλο των Ελλήνων παικτών επί του τομέα της προσαρμογής των ξένων. «Πρέπει να βοηθήσουμε τους νέους παίκτες για να καταλάβουν τι σημαίνει Άρης. Να αντιληφθούν τι είναι το Άρης-ΠΑΟΚ, να τους βάλουμε στο κλίμα και να δημιουργήσουμε ένα καλό μίγμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα