Πρίγιοβιτς: «Στόχος μας οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ» (vid)

Πρίγιοβιτς: «Στόχος μας οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ» (vid)

Gazzetta team
Πρίγιοβιτς: «Στόχος μας οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ» (vid)

bet365

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας περιόδου, τους αγώνες με τη Βασιλεία, την περσινή χρονιά αλλά και για το Μουντιάλ, μίλησε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μίλησε ζωντανά για όλα!

Αναλυτικά τι είπε:

Για το φετινό του καλοκαίρι με συνδυασμό το Μουντιάλ:

Το Μουντιάλ είναι σημαντικό για όλους τους παίκτες και για μένα το ίδιο. Αν το δούμε από πλευρά απόδοσης ως ομάδα, το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για εμάς και εγώ περίμενα κάτι παραπάνω. Από εκεί και πέρα είναι σημαντικό το να είσαι σε μια τέτοια διοργάνωση. Για την σεζόν που πέρασε, κερδίσαμε το νταμπλ στο γήπεδο, πήραμε το κύπελλο, οπότε σε προσωπικό επίπεδο είμαι ικανοποιημένος. Ελπίζω τη νέα σεζόν να πάμε ακόμα καλύτερα.

Για τον στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ:

Είναι ένας πολύ σημαντικός στόχος για εμάς σαν ομάδα, έχουμε δύσκολο αντίπαλο μπροστά μας, η Βασιλεία είναι δυνατή ομάδα. Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο, πρέπει να έχουμε και τύχη, ειδικά σε μια τέτοια διοργάνωση. Με την Λέγκια πετύχαμε καλούς αντιπάλους και καταφέραμε να μπούμε στους ομίλους. Η Βασιλεία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα αλλά πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για το στόχο μας, γιατί αν δεν μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε το μίνιμουμ που πρέπει να καταφέρουμε είναι οι όμιλοι του Europa League. Σίγουρα το Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι διαφορετικό και καλύτερο για την ομάδα και για εμάς.

Για τον στόχο που έχει ο ίδιος φέτος και αν αυτός είναι να πετύχει 30 γκολ φέτος:

Για μένα ο στόχος είναι να κάνω μια καλύτερη σεζόν από πέρυσι. Αυτό που έχει όμως μεγαλύτερη σημασία είναι να πετύχει η ομάδα τους στόχους, γιατί πάνω από οποιονδήποτε προσωπικό στόχο, είναι ο στόχος της ομάδας και μετά έρχονται οι ατομικές διακρίσεις. Εγώ αυτό που θέλω είναι να γίνομαι καλύτερος, να μπούμε στους ομίλους. Ίσως ο στόχος των 30 γκολ και παραπάνω να είναι εφικτός, από ότι είδαμε την περσινή σεζόν, αλλά επαναλαμβάνω ότι το πιο σημαντικό είναι να πετύχει η ομάδα τους στόχους. Όσον αφορά ότι είμαι ο μόνος επιθετικός αυτή την στιγμή, προσπαθώ να μην σκέφτομαι οτιδήποτε τέτοιο, το μόνο που σκέφτομαι είναι να είμαι όσο πιο γρήγορα έτοιμος ώστε να βοηθήσω την ομάδα.

Για το γεγονός ότι θα παίξει με ομάδα κόντρα στην Ελβετία:

Σίγουρα έχω μεγάλο κίνητρο για τα παιχνίδια κόντρα στην Βασιλεία, είναι η καλύτερη ομάδα της Ελβετίας εδώ και πολλά χρόνια, ένας σοβαρός σύλλογος που αγωνίζεται στην Ευρώπη συνέχεια. Στα... χαρτιά φαίνεται ως φαβορί η Βασιλεία, από εκεί και πέρα το τι θα γίνει στο γήπεδο θα το δούμε... Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και θεωρώ πως έχουμε καλές πιθανότητες να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο. Είναι καλό για εμάς ότι η Βασιλεία έχει πουλήσει κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές της και επειδή είμαστε στην αρχή της σεζόν νομίζω το μεγαλύτερο που μετράει, είναι ποια ομάδα θα βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας σε εκείνα τα δυο παιχνίδια για να δούμε ποιος θα προχωρήσει στην διοργάνωση.

Για τη σεζόν που πέρασε και τι τον δίδαξε αυτή η χρονιά:

Νομίζω ότι αυτό τον 1,5 χρόνο συνολικά που βρίσκομαι εδώ πέρα, αυτό που έχουμε καταφέρει συνολικά σαν ομάδα είναι να πάμε τον ΠΑΟΚ ένα βήμα πιο ψηλά, κερδίζοντας τρόπαια, πήραμε τα 2 κύπελλα τις τελευταίες δυο σεζόν, αυτό που πρέπει λοιπόν να κάνουμε, είναι να προσπαθούμε κάθε χρόνο να κερδίζουμε κάτι. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος με αρκετό κόσμο αλλά δεν έχει τους τίτλους που θα έπρεπε να έχει, γι’άυτό πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία του νικητή, να μπαίνει η ομάδα κάθε σεζόν θέλοντας να κερδίσει το νταμπλ, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να κερδίσουμε κάτι. Αυτό είναι το βασικό μάθημα που έχω αποκομίσει εδώ, και όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουμε μάθει να έχουμε τη νοοτροπία του νικητή. Ξέρουμε ότι ο κόσμος μας θέλει να βλέπει την ομάδα να κερδίζει και να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο.

Για την δική του βελτίωση και για το γεγονός ότι στον τελικό του Κυπέλλου έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια παρότι δεν σκόραρε:

Το γκολ είναι αυτό που με ικανοποιεί ωστόσο η νίκη είναι κάτι που με ικανοποιεί ακόμα περισσότερο, το πιο σημαντικό είναι να κερδίσεις. Όσον αφορά τον τελικό, σίγουρα κάποιες φορές θα σκοράρεις, κάποιες φορές δεν θα σου βγει το παιχνίδι και θα χάσεις ευκαιρίες. Το σημαντικό είναι πως κανείς από την ομάδα δεν με έκανε να αισθανθώ άβολα ή αμήχανα που έχασα την ευκαιρία ή το πέναλτι, για αυτό και εγώ μπόρεσα να ανταποδώσω αυτή την βοήθεια συνολικά στο παιχνίδι. Νομίζω ότι στην προηγούμενη σεζόν όλοι οι παίκτες βελτιώθηκαν σε αρκετούς τομείς και αυτό φάνηκε στο γήπεδο, ίσως στην αρχή να είχαμε κάποιες δυσκολίες γιατί είχαν έρθει νέοι-σημαντικοί παίκτες και δεν είχαμε ακόμα το δέσιμο, ωστόσο στην πορεία γνωριστήκαμε καλά, μάθαμε το παιχνίδι και βελτιωθήκαμε σε διάφορους τομείς. Όλοι γίναμε καλύτεροι και αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα μας τώρα, γιατί γνωριζόμαστε αρκετά καλά μεταξύ μας και ξέρουμε τι χρειάζεται να κάνουμε.

Ερωτηθείς για το κλίμα στην ομάδα και αν είναι στο 100% όπως πριν φύγει για το Μουντιάλ στην Ρωσία:

Ψυχολογικά και νοητικά νομίζω ότι η ομάδα είναι ήδη στο 100%, συγκεντρωμένη δηλαδή για το τι πρέπει να κάνει στα παιχνίδια με την Βασιλεία. Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και ετοιμότητας δεν μπορώ να απαντήσω γιατί είμαι λίγες ώρες εδώ αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή, ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να ετοιμάσει την ομάδα για τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, και θεωρώ πως θα είμαι στο 100% με την Βασιλεία. Παρακολουθούσα και εγώ τις προπονήσεις από το PAOKTV και είδα ότι έκαναν σκληρή προετοιμασία και έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου. Θα είμαστε έτοιμοι.

Για το αν έχει προλάβει να ξεκουραστεί:

Είναι γεγονός ότι δεν είχα αρκετό χρόνο για να ξεκουραστώ γιατί πήγα κατευθείαν στο Μουντιάλ αλλά δεν νομίζω να με επηρεάσει γιατί δεν χρειάζομαι αρκετό χρόνο για να επανέλθω στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας γιατί δεν ήμουν καιρό εκτός προπονήσεων άρα δεν χρειάζομαι μεγάλο στάδιο προετοιμασίας για να επανέλθω από την ξεκούραση και γι’αυτό δεν θα με επηρεάσει το επίπεδο προπονήσεων με την Εθνική ομάδα σε αυτό το μήνα, τώρα έχω έρθω εδώ και εφόσον δεν αισθάνομαι κουρασμένος ψυχολογικά και δεν νιώθω κουρασμένος, θα είμαι έτοιμος και δεν θα με επηρεάσει αυτή η έλλειψή ξεκούρασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα