«Η Σπόρτινγκ θέλει 3 εκατ. ευρώ για Ποντένσε, αλλιώς θα κινηθεί δικαστικά»

Gazzetta team
«Η Σπόρτινγκ θέλει 3 εκατ. ευρώ για Ποντένσε, αλλιώς θα κινηθεί δικαστικά»

bet365

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους η Σπόρτινγκ δεν είναι διατεθειμένη να χάσει τον Ντάνιελ Ποντένσε χωρίς χρήματα, αξιώνοντας 3 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό. Σε διαφορετική περίπτωση θα πάει στα δικαστήρια.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ο Ποντένσε φαίνεται να βρίσκεται μία ανάσα από τον Ολυμπιακό, ενώ χθες το βράδυ αποχαιρέτησε τη Σπόρτινγκ με μήνυμά του στα social media. Ο 22χρονος εξτρέμ έχει σπάσει μονομερώς το συμβόλαιό του με τα «Λιοντάρια» μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο προπονητικό κέντρο από οπαδούς της ομάδας στο τέλος της σεζόν.

Από την πλευρά της πάντως η Σπόρτινγκ δεν φαίνεται να συναινεί με κάτι τέτοιο, θεωρώντας πως ο Ποντένσε της ανήκει. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Renascenca ο πορτογαλικός σύλλογος αξιώνει 3 εκατομμύρια ευρώ από τον Ολυμπιακό για να παραχωρήσει τον παίκτη, αλλιώς ετοιμάζεται να πάει στα δικαστήρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα