Δεν έχει βγει από την... επικίνδυνη ζώνη ο Νικολάου

Δεν έχει βγει από την... επικίνδυνη ζώνη ο Νικολάου

Δεν έχει βγει από την... επικίνδυνη ζώνη ο Νικολάου

bet365

Ο Δημήτρης Νικολάου παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη ως προς το ρόστερ του Ολυμπιακού και τους επόμενους παίκτες που θα θέσει εκτός πλάνων ο Πέδρο Μαρτίνς...

Φυσικά και τα... κοψίματα στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα έχουν και συνέχεια από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ανάμεσα στους παίκτες που συνεχίζουν να κινδυνεύουν είναι ο στόπερ Νικολάου, όπως και οι Τζούρτζεβιτς & Πάρντο.

Εφόσον γίνει κάτι τέτοιο με τον Νικολάου ο Ευαγγέλου θα πάρει την θέση του και ο νεαρός στόπερ είναι πιθανό να πάει με μεταγραφή στην Γερμανία ή την Ιταλία, όπου υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον και πρέσινγκ. Ο Μάριν από την άλλη παρέμενε αβέβαιος καιρό τώρα. Φυσικά σε όλα αυτά δεν περιλαμβάνουμε τους ήδη... κομμένους που είτε ψάχνονται για ομάδα και που είτε κάνουν ακόμα προπονήσεις στον Ρέντη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα