Η επιβεβαίωση για το βασικό πλάνο της Λίγκας, η αισιοδοξία για deal και η διαφορά με Football League!

Η επιβεβαίωση για το βασικό πλάνο της Λίγκας, η αισιοδοξία για deal και η διαφορά με Football League!

bet365

Η Super League εμμένει στο να πάει με πλάνο των 14 για το '19-'20 και με υποβιβασμό τριών και άνοδο μίας ομάδας για φέτος επιβεβαιώνοντας το Gazzetta. Η αισιοδοξία για τελικό deal με τον Βασιλειάδη στις 14 και η διαφορά με την Football League.
Όπως έχετε διαβάσει εδώ και μέρες στο Gazzetta η Λίγκα συνεχίζει να έχει θέση υπέρ των 14 ομάδων για την σεζόν 2019-2020. Επίσης ότι για την χρονιά που έρχεται να πέσουν 3 ομάδες απευθείας και η 1 να δώσει μπαράζ με ομάδα της Football League. Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πως η Super League παραμένει... πιστή σε αυτό το πλάνο. Επίσης είναι ξεκάθαρο πως φέτος δεν θα πάμε σε πλέι οφ και πλέι άουτ. Υπάρχει μία στόχευση τέτοια για του χρόνου για να αυξηθεί ο αριθμός των αγώνων αλλά δεν είναι ακόμα στο 100%. Από πηγές κοντά στην Super League στην παρούσα φάση υπάρχει αισιοδοξία για τελικό deal με τον Βασιλειάδη στις 14 ομάδες και όχι στις 12 που επέμενε.
Θα γίνει και νέα επαφή επί τούτου με το Υφυπουργείο. Σε σχέση με την Football League οι άνθρωποί της επιμένουν στο να πέφτουν δύο και να ανεβαίνουν δύο. Η Super League διαφωνεί κάθετα και ενώ πριν την τελική της πρόταση υπήρχε άποψη να πέφτουν 2 από την Λίγκα και να μην ανεβαίνει κανένας (!) και ακόμα και να πέφτουν 2 και 2 να δίνουν μπαράζ. Για το ζήτημα αυτό πάντως η FL θα κάνει συνάντηση με την SL αλλά και το Υφυπουργείο. Επίσης μετά το Δ.Σ. της ερχόμενης Τετάρτης και με δεδομένο πως όλα θα έχουν πάει καλά μέσα σε μία εβδομάδα η Λίγκα θα πρέπει να πάει σε Γ.Σ. για την προκηρυξη του νέου πρωταθλήματος, όπου χρειάζεται πλειοψηφία για την σχετική τροποποίηση. Και όλα αυτά φυσικά με δεδομένο ότι θα έχει κλείσει θετικά και οριστικά και το βασικό ζήτημα των... αστέγων τηλεοπτικά ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα