«Τελειώνει» με Ποντένσε, καλά μηνύματα με Γουίλιαν και νέο... ψάξιμο για στόπερ

«Τελειώνει» με Ποντένσε, καλά μηνύματα με Γουίλιαν και νέο... ψάξιμο για στόπερ

«Τελειώνει» με Ποντένσε, καλά μηνύματα με Γουίλιαν και νέο... ψάξιμο για στόπερ

bet365

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να μπει σε μία εβδομάδα μεταγραφικών διεργασιών και ανακοινώσεων με την υπόθεση του Ποντένσε σε πρώτο πλάνο, το θέμα Γουίλιαν να παραμένει σε καλό δρόμο και την αναζήτηση για στόπερ να συνεχίζεται.
Από την Πέμπτη είχατε διαβάσει σχετικά στο Gazzetta.gr για την ανατροπή στο θέμα του Πορτογάλου εξτρέμ Ντάνιελ Ποντένσε καθώς για το επικείμενο deal. Η περίπτωση του μεσοεπιθετικού που ήταν πέρυσι στην Σπόρτινγκ παραμένει στην τελική της ευθεία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μπορεί να υπάρξουν ακόμα και ανακοινώσεις το αργότερο μέχρι την Τρίτη (σ.σ. είναι πολύ πιθανό ακόμα και για Δευτέρα). Για τον Ποντένσε οι πληροφορίες για το συμβόλαιό του εξακολουθούν να μιλούν για 4 ή 5 χρόνια με απολαβές πάνω από 900.000 ευρώ (σ.σ. ή ακόμα και 1 εκατ. ευρώ). Στο μέτωπο του Γουίλιαν - όπως ήδη έχετε διαβάσει - ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει σε καλό δρόμο την περίπτωσή του. Για τον μέσο της Φλαμένγκο παραμένει αβέβαιο το πως θα είναι η τελική φόρμουλα του deal ωστόσο οι ενδείξεις παραμένουν άκρως θετικές και δεν αποκλείεται να προκύψει τελική συμφωνία ακόμα και μες στην επόμενη εβδομάδα.
Τέλος στο σκέλος του στόπερ ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να ψάχνεται. Παίκτες όπως οι Ντουάρτε, Λισάντρο Λόπες, Νταμιέν Ντα Σίλβα και ακόμα και Ρέγες τον απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα. Στην παρούσα φάση δεν διαφαίνεται κάποιο ξεκάθαρο φαβορί για το κέντρο της άμυνας ή μία περίπτωση που είναι τόσο κοντά ώστε να θεωρείται κλεισμένη. Παρόλα αυτά είναι αρκετά πιθανό μες στην εβδομάδα να έχουμε εξελίξεις και για το θέμα του τουλάχιστον ενός σέντερ μπακ που θέλει να κλείσει ο Ολυμπιακός με... ματιές στην αγορά της Ιβηρικής και όχι μόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα