Τεχνογνωσία και παίκτες από Ιταλία

Τεχνογνωσία και παίκτες από Ιταλία

Gazzetta team
Τεχνογνωσία και παίκτες από Ιταλία

bet365

Φαίνεται ότι θα μεγαλώσει το πλαίσιο συνεργασίας του Άρη με Ρόμα και Ουντινέζε…

Οι συζητήσεις των Θόδωρου Καρυπίδη, Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου με τον Μόντσι (τεχνικός διευθυντής της Ρόμα) επικεντρώθηκαν σε ζητήματα μάρκετινγκ και τρόπου λειτουργίας μιας αθλητικής εταιρίας. Μάλιστα ο Ιταλός παράγοντας απεύθυνε πρόσκληση για τη φιλοξενία και την παρακολούθηση μαθημάτων οργάνωσης και σκάουτινγκ και στο πλαίσιο αυτό τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η Ρόμα θα φιλοξενήσει έναν άνθρωπο του Άρη.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Παράλληλα με τις συζητήσεις με τον ηγετικό παράγοντα της Ρόμα, οι «κίτρινοι» είχαν νέες επαφές με ανθρώπους της Ουντινέζε οι οποίες επικεντρώθηκαν στη συνεργασία των δύο ομάδων σε επίπεδο παικτών, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης (υπό τη μορφή δανεισμού) παίκτη της ιταλικής ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα