Έφτασαν στην Κρήτη Νείρα και Μεγιάδο (pics)

Έφτασαν στην Κρήτη Νείρα και Μεγιάδο (pics)

Έφτασαν στην Κρήτη Νείρα και Μεγιάδο (pics)

bet365

Τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ, Χουάν Άγχελ Νέιρα και Μιγκέλ Μεγιάδο έφτασαν στο Ηράκλειο το βράδυ του Σαββάτου, ώστε να ενσωματωθούν στην προετοιμασία των Κρητικών.

Κατέφθασε η ενίσχυση... εξ Αργεντινής για τον ΟΦΗ. Από το Μπουένος Άιρες και με ανταπόκριση στο Άμστερνταμ, οι Νέιρα και Μεγιάδο έφτασαν το Σάββατο στο Ηράκλειο, συνοδευόμενοι από τον μάνατζερ τους, ενώ φωτογραφήθηκαν με κασκόλ της νέας τους ομάδας.

Ο σύλλογος τους καλωσόρισε μέσω Facebook, γράφοντας: «Καλως τα παιδια μας απο την Αργεντινη! Νειρα και Μεγιαδο στο Ηρακλειο για τον ΟΦΗ μας!!!».

Πλέον τίθενται στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου και τη Δευτέρα (9/7, 18:00) θα δώσουν το «παρών» στην πρώτη ανοικτή προπόνηση των Ομιλητών στο Γεντί Κουλέ, όπου θα μπορούν να παρευρεθούν και οι οπαδοί της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα