Το πολύ καλό συμβόλαιο που δίνει σε Ποντένσε ο Ολυμπιακός

Το πολύ καλό συμβόλαιο που δίνει σε Ποντένσε ο Ολυμπιακός

Το πολύ καλό συμβόλαιο που δίνει σε Ποντένσε ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός στην προσπάθειά του για τελικό και επίσημο deal με τον Ντάνιελ Ποντένσε του προσφέρει συμβόλαιο 4 ή 5 ετών με απολαβές άνω των 900.000 ευρώ τον χρόνο.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά για τον Ποντένσε - του οποίου η υπόθεση παραμένει σε τελική ευθεία για να κλείσει και τυπικά πια στον Ολυμπιακό - οι ερυθρόλευκοι του προσφέρουν συμβόλαιο 4 ή 5 ετών με αποδοχές πάνω από 900.000 ευρώ ετησίως και ενώ κάποιες πηγές έκαναν λόγο ακόμα και για πάνω από 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Σουηδία – Αγγλία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Θυμίζουμε πως όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Gazzetta ο Ποντένσε βρέθηκε για λίγες ώρες στην Ελλάδα, είδε τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και εντυπωσιάστηκε και οι τελικές εξελίξεις αναμένονται μέχρι την Δευτέρα. Ένα γνωστό στοιχείο για τον Ντάνιελ Ποντένσε είναι εν τέλει το τι καθεστώς ακριβώς ισχύει με την ομάδα της Λισσαβώνας και το πόσο θα κυνηγήσει το θέμα με το συμβόλαιό του (σ.σ. είχε συμβόλαιο έως το 2021 αλλά έκανε ενέργειες για να πάρει την ελευθέρας του). Ο Ολυμπιακός θα ήταν θετικός στο να ρίξει στο τραπέζι ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Οφόε εάν χρειαστεί.

Ο ατζέντης Μέντες πάντως που έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό θέλει ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα για να παίξει εδώ ποδόσφαιρο του χρόνου και είναι αυτός που κυρίως χειρίζεται το θέμα. Είναι ένα διαδικαστικό ζήτημα όλο αυτό που πρέπει να λυθεί όμως. Διότι άλλο είναι να πρόκειται για τυπικά ελεύθερο παίκτη και άλλο να δεσμεύεται ακόμα με την Σπόρτινγκ. Παρόλα αυτά όλα τα υπάρχοντα δεδομένα εξακολουθούν να δείχνουν πως ο εν λόγω εξτρέμ θα πιάσει Λιμάνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα