«Διαπραγματεύσεις με καλές πιθανότητες ο Ολυμπιακός για Γουίλιαν»

«Διαπραγματεύσεις με καλές πιθανότητες ο Ολυμπιακός για Γουίλιαν»

«Διαπραγματεύσεις με καλές πιθανότητες ο Ολυμπιακός για Γουίλιαν»

bet365

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους είναι ακόμα σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με την Φλαμένγκο για τον Γουίλιαν έχοντας καλές πιθανότητες να πετύχει οριστική συμφωνία.

Από τη Βραζιλία υπάρχουν θετικές ενδείξεις για το story Γουίλιαν - Ολυμπιακός δίχως όμως να προκύπτει κάτι οριστικό ή τελικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την χώρα του καφέ υπάρχουν διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού - Φλαμένγκο για τον 25χρονο μέσο με καλές πια πιθανότητες για τους Πειραιώτες. Από την στιγμή βέβαια που μιλάμε για μία υπόθεση που κρατάει έναν μήνα και πλέον σίγουρα δεν είναι κάτι τόσο απλό και εύκολο. Το δεδομένο είναι πως οι ερυθρόλευκοι έχουν επιβεβαιώσει το θέμα Γουίλιαν αλλά και ότι είναι μεταγραφική επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς.

Σουηδία – Αγγλία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα