Οι... δρόμοι της Super League για λύση ενόψει της νέας χρονιάς

Οι... δρόμοι της Super League για λύση ενόψει της νέας χρονιάς

bet365

Η Super League πάει στο Δ.Σ. έχοντας σε πρώτο πλάνο τις NOVA / ΕΡΤ για το εναλλακτικό της σχέδιο για τα τηλεοπτικά ακόμα και εάν χρειαστεί να κάνει απευθείας διαπραγμάτευση μαζί τους χωρίς τον Βασιλειάδη.

Εδώ και μέρες έχει κυκλοφορήσει το σενάριο πως το Epsilon, κανάλι συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, μπορεί να έκανε κίνηση για τις... άστεγες τηλεοπτικά ομάδες της πρώτης τη τάξει κατηγορίας. Έχουν κυκλοφορήσει και ποσά που δεν επιβεβαιώνονται από καμία πλευρά.

Στην παρούσα φάση η Λίγκα δείχνει αποφασισμένη να πάει σε αναδιάρθρωση αλλά με τον δικό της τρόπο: με τις 14 ομάδες το '19-'20 και όχι 12 που θέλει ο Γιώργος Βασιλειάδης. Θεωρεί ακόμα και τώρα πως μπορεί να τα βρει με την πλευρά του Υφυπουργείου και του Βασιλειάδη. Έστω και με αυτά τα δεδομένα.

Εάν αυτό δεν συμβεί σε πρώτο πλάνο θα συνεχίσουν να είναι οι NOVA / ΕΡΤ για απευθείας συζητήσεις (σ.σ. της Λίγκας μαζί τους) για τηλεοπτικό συμβόλαιο & προκειμένου να αρχίσει στην ώρα του το νέο πρωτάθλημα. Θυμίζουμε πως οι εκπρόσωποι της Super League είχαν αφήσει να εννοηθεί στις επαφές τους με τον κ. Βασιλειάδη ότι έχουν και plan B για τα τηλεοπτικά. Το Epsilon - για το οποίο δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά πως έχει κάνει επίσημη κρούση - δεν βρίσκεται σε πρώτο πλάνο ως προς τα εναλλακτικά σχέδια της Super League. Είναι πολύ πιθανό την Δευτέρα να υπάρξει μία νέα σειρά επαφών και κάτι πιο συγκεκριμένων επί των τηλεοπτικών. Στην παρούσα φάση πάντως τίποτα δεν είναι δεδομένο και είναι ρίσκο να υπάρξει η οποιαδήποτε εκτίμηση. Επίσης παραμένει αβέβαιο ότι θα γίνει σέντρα στις 25 Αυγούστου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα