Δουλειά στο τελείωμα των φάσεων (vid)

Δουλειά στο τελείωμα των φάσεων (vid)

Gazzetta team
Δουλειά στο τελείωμα των φάσεων (vid)

bet365

Στο επιθετικό κομμάτι και στην ανάπτυξη της ομάδας, καθώς και στο τελείωμα των φάσεων, επικεντρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ της Πέμπτης (5/7).

Βραζιλία – Βέλγιο και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Γουίλιαν ανοίξει το σκορ. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η επιθετική ανάπτυξη αλλά και το σκοράρισμα θα αποτελέσουν βασικά χαρακτηριστικά της νέας ΑΕ που έχει στο μυαλό του ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Στην προπόνηση της Πέμπτης (5/7) οι «κιτρινόμαυροι» δούλεψαν πάνω στην ανάπτυξη επιθέσεων και στο σκοράρισμα.

Διαβάστε την ενημέρωση της ΑΕΚ αλλά και το βίντεο από την προπόνηση:

Μια εβδομάδα προπονήσεων σε Σπάτα και Κιέλτσε έχουν συμπληρώσει οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και ήδη έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται τα βασικά σημεία της αγωνιστικής ταυτότητας που θέλει να δώσει στην ομάδα ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο νέος προπονητής της ομάδας αφιερώνει πολλές... διδακτικές ώρες στην τακτική και χθες πήραν σειρά τα τελειώματα των φάσεων. Σε μια προπόνηση που άγγιξε σε διάρκεια το δίωρο, παρά την υψηλή θερμοκρασία, το «μάθημα» ήταν η ανάπτυξη επιθέσεων και το σκοράρισμα. Η κάμερα του AEK TV κατέγραψε λεπτομέρειες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα