Αυτοί είναι οι 29 του Αστέρα στο Γκνιέβινο

Αυτοί είναι οι 29 του Αστέρα στο Γκνιέβινο

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται από την Πέμπτη (5/7) στην Κροατία και συγκεκριμένα στην πόλη Γκνιέβινο όπου και θα «χτιστεί» η νέα ομάδα.

Ουρουγουάη - Γαλλία με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 330+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Με έντονο το ισπανικό και του αργεντίνικο χρώμα, ο Αστέρα, έχει ταξιδέψει στην Πολωνία και συγκεκριμένα στο Γκνιέβινο όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Ματίντα έχει μείνει εκτός αποστολής, που σημαίνει ότι βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, ενώ ο Τζίμας θα έχει την ευκαιρία του στη φετινή προετοιμασία. Ο Κουμαντέι, που πραγματοποίησε καλή σεζόν με την Κ20 θα προσπαθήσει κι αυτός να κερδίσει τη θέση του, όπως κι ο Γλέζος ενώ οι Μπαστιάνος - Ρούνεϊ, που ήρθαν στην ομάδα το χειμώνα από τη Βέροια είναι κανονικά στην αποστολή.

Αναλυτικά τα ονόματα που ταξίδεψαν στην Πολωνία:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

1. Παπαδόπουλος, 30. Αθανασιάδης, 37. Τσιμόπουλος, 99. Τσιφτσής

AMYNTIKOI

2. Matricardi, 3. Τασουλής, 4. Πασαλίδης, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 27. Κώτσιρας, 33. Angel Martinez, 37. Βλάχος, 38. Kumadey, 45. Χριστόπουλος, 77. Κυριακόπουλος

ΜΕΣΟΙ

6. Valiente, 7. Marc Fernandez, 8. Munafo, 14. Bellocq, 16. Salas, 17. Iglesias, 21. Τζίμας, 22. Rolle, 23. Καλτσάς, 29. Γλέζος, 54. Τσιλιανίδης, 90. Μπαστιάνος

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

11. Μανιάς, 12. Rooney, 28. Δουβίκας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα