Ο Πρσιτς ρώτησε ξανά για Ολυμπιακό, ανοιχτό το θέμα του!

Ο Πρσιτς ρώτησε ξανά για Ολυμπιακό, ανοιχτό το θέμα του!

Ο Πρσιτς ρώτησε ξανά για Ολυμπιακό, ανοιχτό το θέμα του!

bet365

Για 2η φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η πλευρά του Σανίν Πρσιτς ρώτησε τον Ολυμπιακό για την πιθανότητα συνεργασίας τους τη νέα χρονιά και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί πια...

Για τον Σανίν Πρσιτς είχατε διαβάσει και στο Gazzetta την πληροφορία πως η πλευρά του παίκτη έκανε επαναπροσέγγιση προς τον Ολυμπιακό.

Από την στιγμή που ο Πρσιτς έριξε πάλι... γέφυρες επικοινωνίας με τον Ολυμπιακό τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί...

Ουρουγουάη - Γαλλία με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 330+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ακόμα και νέα πλήρης αλλαγή δεδομένων με deal. Το νεότερο στοιχείο είναι πως η πλευρά του Γαλλοβόσνιου άσου... ενόχλησε ξανά τους ανθρώπους των Πειραιωτών για το ενδεχόμενο μίας συνεργασίας.

Ο 24χρονος που καλύπτει τουλάχιστον δύο θέσεις στον άξονα είναι μία πολύ καλή περίπτωση αλλά δεν βρήκε τις 800.000 ευρώ συμβόλαιο που ζητούσε στην Τουρκία. Έτσι όλα είναι ανοιχτά για την υπόθεσή του και τον πειραϊκό σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα