Kι επίσημα Τζανετόπουλος στον Απόλλωνα Σμύρνης

Gazzetta team
Kι επίσημα Τζανετόπουλος στον Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Oπως αναμενόταν η Ελαφρά Ταξιαρχία ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Απέμεναν μόνο τα τυπικά. Απο την στιγμή που ο Ανταμ Τζανετόπουλος έμεινε ελεύθερος ο Απόλλων Σμύρνης περίμενε τις υπογραφές για να ανακοινώσει την απόκτησή του. Οπερ κι εγενέτο. Το απόγευμα της Πέμπτης ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός είναι κι επίσημα παίκτης του Απόλλωνα όπως ανακοινώθηκε από την κυανόλευκη ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοινωση:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Άνταμ Τζανετόπουλου. Γεννημένος στις 10 Φεβρουαρίου 1995 αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή και ΑΕΚ, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα