Οι αποφάσεις του Μαρτίνς και οι παίκτες που είναι σε κίνδυνο...

Οι αποφάσεις του Μαρτίνς και οι παίκτες που είναι σε κίνδυνο...

Οι αποφάσεις του Μαρτίνς και οι παίκτες που είναι σε κίνδυνο...

bet365

Δεν είναι και λίγοι οι παίκτες των Πειραιωτών που μετά το πέρας του α' σταδίου της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία κινδυνεύουν να κοπούν από το β' σκέλος. Ποιοι έχουν θέμα & ο προβληματισμός για Νικολάου.
Ο Μαρτίνς ξεκίνησε με 26 παίκτες την προετοιμασία του στο Ζέεφελντ και κατέληξε με 30. Πιο αναλυτικά η αρχική αποστολή για το Ζέεφελντ: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Καράδαης, Κούτρης, Μάνος, Μανθάτης, Μάριν, Νικολάου, Νικόλης, Πάρντο, Ρομαό, Σάλιακας, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βέργος, Βρουσάι και Βούκοβιτς. Σε αυτούς προστέθηκαν οι Χριστοδουλόπουλος, Ευαγγέλου, Μασούρας και Φετφατζίδης. Από τους παραπάνω παίκτες - πέραν των πιο μικρών που δεν τους βάζουμε στην εξίσωση - δύσκολα θα βρουν θέση στο ρόστερ οι Βέργος & Μανθάτης. Ζόρια υπάρχουν και για τον Σάλιακα. Ικανοποίηση επίσης δεν υπάρχει και για τους Τζούρτζεβιτς (σ.σ. περισσότερο για τον Σέρβο) αλλά και Πάρντο. Θυμίζουμε πως καιρό τώρα αβέβαιος για τη νέα χρονιά είναι και ο Μάριν.
Προβληματισμός όμως και μάλιστα μεγάλος υπάρχει από το τεχνικό επιτελείο και για τον νεαρό στόπερ Νικολάου. Τόσο που ο Νικολάου να έχει πιθανότητα να χάσει ακόμα και την θέση του ως 4ος στόπερ από τον Ευαγγέλου. Ως προς τους στόπερ πάντως σε πρώτο πλάνο ο Μαρτίνς είχε τους Παπέ Σισέ και Βούκοβιτς και πιο πίσω τον Ένγκελς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα