Μαρτίνς: «Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε 3-4 μεταγραφές»

Μαρτίνς: «Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε 3-4 μεταγραφές»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε 3-4 μεταγραφές»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την Αυστρία έκανε τον μίνι απολογισμό του για την προετοιμασία, ανέφερε το τι του άρεσε και στάθηκε φυσικά και στο κομμάτι της ενίσχυσης με 3-4 νέες προσθήκες που είναι να έρθουν σύντομα...

Βραζιλία – Βέλγιο και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Γουίλιαν ανοίξει το σκορ. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Πέδρο Μαρτίνς (σ.σ. που δεν ανέφερε θέσεις για τις νέες προσθήκες αλλά ο Ολυμπιακός θέλει έναν στόπερ, ένα εξάρι, ένα οκτάρι και έναν εξτρέμ) είπε στους απεσταλμένους στην Αυστρία και στο περιθώριο του φιλικού με την Μποτοσάνι για:

Τα πολλά γκολ στα 2 φιλικά και το τι θέλει να βλέπει από την ομάδα του και εάν είναι κοντά σε αυτήν την εικόνα: Κρατάω τις νίκες μόνο. Δεν κοιτάω τα αποτελέσματα. Αν και είναι φιλικά παιχνίδια θέλουμε να αρχίσουμε να έχουμε αυτήν την φιλοσοφία του Ολυμπιακού που σημαίνει ότι πάντα πρέπει να κερδίζεις. Πραγματικά δεν κοιτάω τα αποτελέσματα επειδή είναι φιλικά. Επειδή ήταν το α' στάδιο της προετοιμασίας θέλω να κρατήσω την δουλειά που έκαναν όλοι οι ποδοσφαιριστές μου. Το πως δουλέψαμε ως ομάδα γιατί είναι το πιο σημαντικό στάδιο για όλη την χρονιά. Που είναι το πιο σημαντικό στάδιο. Δείξαμε ότι μπορούμε να δουλεύουμε σαν ομάδα. Μαζί σαν ομάδα και όλοι και εγώ αυτό κρατάω πέραν από τα φιλικά που παίξαμε.

Τα πολλά φιλικά στο β' στάδιο και το τι θα επιχειρήσει να δουλέψει εκεί: Ανεξάρτητα από το πόσα παιχνίδια θα παίξουμε εμείς μία ομάδα σε μία προετοιμασία παίζει οκτώ με δέκα παιχνίδια. Εμείς όμως φέτος ξεκινήσαμε μία εβδομάδα πιο πριν και απ' ότι είναι το συνηθισμένο. Γι' αυτό και θέλαμε να βάλουμε αρκετά φιλικά στην προετοιμασία. Τα παιχνίδια αυτά που βλέπετε είναι μέρος της προετοιμασίας. Είναι μέρος της δουλειάς μας και δεν έχει σημασία το πόσα είναι τα ματς. Αλλά σίγουρα εγώ αυτό που θέλω για κάθε παιχνίδι είναι να περνάμε στο γήπεδο αυτό που θέλουμε στην ομάδα. Εαν δω βελτίωση και αυτό που θέλουμε για το παιχνίδι τότε θα είμαστε ευχαριστημένοι.

Τον Ολυμπιακό με την μπάλα κάτω, το πρέσινγκ, την ανάπτυξη από τα άκρα και το κατά πόσον θέλει έναν Ολυμπιακό κυριαρχίας: Εγώ θέλω η ομάδα μου να είναι πολύ επιθετική. Όταν χάνει την μπάλα να πρεσάρει γρήγορα ώστε να την κερδίζει πάλι πίσω. Και αυτό με την κατοχή που είπατε είναι πως επειδή θα έχουμε ομάδες απέναντί μας που θα κλειστούν πίσω θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι και να βρούμε τρόπους να τους διασπάσουμε. Γι' αυτό και θέλουμε να έχουμε κατοχή της μπάλας. Συνολικά θέλουμε μία ομάδα που να πρεσάρει συνέχεια τον αντίπαλο. Να κερδίζει η ομάδα την κατοχή της μπάλας ώστε να ελέγχουμε εμείς το παιχνίδι.

Τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, το πόσο σημαντικός είναι και το πως μπορεί να βοηθήσει: Όπως είπατε και εσείς εμείς οι προπονητές δεν μιλάμε ατομικά για παίκτες. Αυτό που έχω να πω είναι ότι πρόκειται για έναν παίκτη που δουλεύει πολύ σκληρά για την ομάδα. Από εκεί και πέρα εάν η ομάδα δουλεύει σκληρά και μπορούμε να έχουμε και ατομικές προσπάθειες και τέτοια δουλειά και βοήθεια ατομικά από τους παίκτες θα είναι ακόμα καλύτερα. Το είπα και πριν. Τα αποτελέσματα δεν είναι σημαντικό πράγμα για εμάς. Μπορούμε να δούμε πράγματα μες στο ματς που μπορεί να μας αρέσουν ή όχι. Όμως έχουμε αρχίσει μία διαδικασία η οποία τελειώνει στο τέλος της χρονιάς. Η δουλειά αρχίζει τώρα αλλά πρέπει να δουλέψουμε έτσι σε όλη την χρονιά και στο τέλος θα δούμε το αποτέλεσμά της.

Τους 30 παίκτες και το εάν έχει πάρει τις αποφάσεις του για το ποιοι θα κοπούν: Σίγουρα μετά από 20 μέρες δουλειάς με την ομάδα έχω πάρει κάποιες αποφάσεις. Όπως καταλαβαίνετε δεν θα πω κάτι δημόσια μέχρι να το αναφέρω στους ίδιους τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα. Γιατί θέλω να είναι οι πρώτοι που θα το μάθουν. Εννοείται αυτό. Να ξέρετε απλά ότι από την Δευτέρα και μετά δεν θα έχουμε τους ίδιους παίκτες για το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας.

Τις μεταγραφές και το τι περιμένει ως προς την ενίσχυση: Είμαστε συνέχεια σε επικοινωνία με την διοίκηση για αυτό το θέμα. Εννοείται έχω δει την ομάδα και το τι ελλείψεις μπορεί να έχει. Πιστεύω ότι θα έρθουν άλλοι 3-4 παίκτες στο ρόστερ. Δεν είναι ότι ψάχνουμε περισσότερη ποιότητα. Μάλλον ψάχνουμε περισσότερη εμπειρία. Γιατί η χρονιά θα είναι πολύ μεγάλη και θέλουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν όλη την χρονιά. Άρα πιστεύω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα και άμεσα θα έχουμε 3-4 νέους παίκτες. Όχι θέσεις δεν θα πούμε. Πρέπει να προστατέψουμε τους παίκτες που είναι ήδη εδώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα