Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Λουντ

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Λουντ

Νίκος Αθανασίου
Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Λουντ

bet365

Aπειροελάχιστες οι πιθανότητες να παραμείνει στον Παναθηναϊκό ο Ρόμπιν Λουντ, του οποίου το συμβόλαιο δεν ανανεώθηκε πριν την 30η Ιουνίου.

Από την πρώτη στιγμή το gazzetta.gr είχε ξεκαθαρίσει ότι οι πιθανότητες παραμονής του Λουντ στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ λίγες, καθώς υπήρχε σημαντική απόσταση από τις απαιτήσεις του Φινλανδού και τα χρήματα που έδινε ο Παναθηναϊκός.

Από τη στιγμή λοιπόν που πέραση η 30η Ιουνίου και δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του 25χρονου μέσου, η οποιαδήποτε συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας επί της ουσίας θα ισοδυναμούσε με απόκτηση παίκτη άνω των 23 ετών.

Οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να «σπαταλήσουν» την μία μεταγραφή παίκτη άνω των 23 που μπορούν να κάνουν για να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Λουντ κι έτσι η συνεργασία των δύο πλευρών οδεύει προς οριστικό τέλος...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα