Στην «πρώτη» της Λαμίας ο Βασιλαντωνόπουλος

Στην «πρώτη» της Λαμίας ο Βασιλαντωνόπουλος

bet365

«Τελειωμένη» είναι μετακίνηση του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου από την ΑΕΚ στη Λαμία ως δανεικός, με τον παίκτη να δίνει μάλιστα κανονικά το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση των Φθιωτών για τη νέα σεζόν!

Από τη στιγμή που κόπηκε από την αποστολή της ΑΕΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Κίελτσε και έγινε γνωστό πως θα παραχωρηθεί ως δανεικός για άλλη μια σεζόν, τα «ραντάρ» της Λαμίας ήταν ανοικτά για τον παίκτη που έκανε εξαιρετική χρονιά με τα χρώματά της πέρυσι.

Όπως έγραψε και νωρίτερα το gazzetta.gr, ο παίκτης ήταν πολύ κοντά στη Λαμία και αυτό... επισημοποιήθηκε με την παρουσία του 26χρονου δεξιού μπακ στην «πρώτη» των Φθιωτών για τη σεζόν 2018/19, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη (4/7, 19:00), ανοικτή μάλιστα για τους οπαδούς της ομάδας στο ΔΑΚ της πόλης.

Η μετακίνηση του παίκτη λοιπόν είναι ουσιαστικά «τελειωμένη» κι αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα σύντομα από την ΠΑΕ.

(Φωτογραφία: Lamiasports.gr)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα