Διαψεύδει η ΑΕΚ ισπανικά δημοσιεύματα...

Διαψεύδει η ΑΕΚ ισπανικά δημοσιεύματα...

Διαψεύδει η ΑΕΚ ισπανικά δημοσιεύματα...

bet365

Στη ''Marca'' έγραψαν ότι οι πρωταθλητές ενδιαφέρονται για τον Ματέο Γκαρσία της Λας Πάλμας, ωστόσο έχουν μπερδέψει τις ελληνικές ομάδες και κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Δημοσιεύματα στην Ισπανία, πρώτα στη ''Marca'' και έπειτα και σε ΜΜΕ στα Κανάρια Νησιά, ήθελαν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται και να δουλεύει την περίπτωση του Ματέο Γκαρσία που ανήκει στην Λας Πάλμας. Κι αν κρίνουμε από τα παλαιότερα deal με το συγκεκριμένο ισπανικό club και τους πρωταθλητές (όπως Λιβάια, Αραούχο, Λόπες) όλοι μπορεί να το θεωρήσουν πιθανό.

Φαίνεται πως στην περίπτωση του 21χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού απλά μπέρδεψαν ελληνική ομάδα με την Ένωση. Διότι δεν υπάρχει καμία βάση στο συγκεκριμένο σενάριο των ισπανικών ΜΜΕ όπως κατέστησε σαφές η ΠΑΕ ΑΕΚ με τον πλέον επίσημο τρόπο και διαψεύδοντας ότι ενδιαφέρεται για τον Ματέο Γκαρσία όπως γράφουν στην Ισπανία (παρακάτω το σχετικό δημοσίευμα της ''Marca'').

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα