Κοντά σε Βασιλαντωνόπουλο η Λαμία

Κοντά σε Βασιλαντωνόπουλο η Λαμία

bet365

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στη Λαμία, ως δανεικός απο την ΑΕΚ.

Μουντιάλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 300+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η επιστροφή του στις τάξεις της Ένωσης, μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε πέρυσι, έμοιαζε αυτονόητη. Μάλιστα, αυτό έγινε με την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2020.

Έτσι, έχοντας παίξει σε 29 παιχνίδια κι έχοντας πετύχει 2 γκολ στη Superleague, ο Βασιλαντωνόπουλος «αποχαιρέτησε» τη Λαμία, ωστόσο αυτό αποδεικνύεται πως ήταν προσωρινό.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν συμπεριέλαβε τον 26χρονο δεξιό φουλ μπακ στην αποστολή για το Κίελτσε, όπου οι «κιτρινόμαυροι» θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και σε συζήτηση που είχαν με τον παίκτη, του έκανε γνωστό πως θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός.

Ήταν δεδομένο ήδη από τα τέλη της σεζόν 2017/18 πως ο Μπάμπης Τεννές θα τον ήθελε και με το... παραπάνω ξανά στη διάθεσή του κι αυτό αναμένεται να συμβεί, αφού η Λαμία προσέγγισε τον παίκτη άμεσα μετά το «κόψιμό» του από το Κίελτσε και οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Αν δεν αλλάξει λοιπόν κάτι δραματικά, ο Βασιλαντωνόπουλος θα παίξει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο ΔΑΚ Λαμίας, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο το κενό που ο... ίδιος άφησε τον Μάιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα