Ολυμπιακός - Μποτοσάνι 5-0

Ολυμπιακός - Μποτοσάνι 5-0

Ολυμπιακός - Μποτοσάνι 5-0

bet365

Με τον Λάζαρο στο ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα» να... σερβίρει και «νέοι» (Γκερέρο, Καμαρά), «παλιοί» (Φορτούνης) και μικροί (Βέργος, Βρουσάι) να σκοράρουν, το δείγμα γραφής του Ολυμπιακού ήταν θετικό με το 5-0 κόντρα στην ρουμανική Μποτοσάνι.
Δεύτερο και τελευταίο φιλικό στην Αυστρία ο Ολυμπιακός και μία ακόμα νίκη με μεγάλο σκορ: 5-0 την ρουμάνικη Μποτοσάνι στο Σβατς. Με τον Γκερέρο να σκοράρει ξανά, όπως και τον Φορτούνη και τον Καμαρά να βάζει επίσης τέρμα οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν των Ρουμάνων που είχαν βγει 7οι πέρυσι στο πρωτάθλημά τους. Τους... χάζεψε στην φάση του 1-0 ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, γκολάρα πάλι ο 'Φορτού' και στα 3 γκολ σε 2 φιλικά ο Γκερέρο. Γκολ με κεφαλιά και ο Βέργος και το 5-0 με σουτάρα ο Βρουσάι. Εκτός από τον Λάζαρο έκαναν ντεμπούτο και οι Μασούρας, Φετφατζίδης & Ευαγγέλου.
ΜΕ ΛΑΖΑΡΟ ΒΑΣΙΚΟ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ
Ο Πέδρο Μαρτίνς έριξε στην... μάχη του φιλικού τεστ με την Μποτοσάνι τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Το πρώτο του ματς ως βασικός με τον Ολυμπιακό. Διάταξη Ολυμπιακού: Γιαννιώτης κίπερ, Μασούρας δεξί μπακ, Σισέ και Νικολάου οι στόπερ και Τσιμίκας αρ. μπακ. Άξονας με Ρομαό και Ανδρούτσο, άκρα με Λάζαρο και Πάρντο και ο Μάριν πίσω από τον φορ Γκερέρο.
ΔΟΚΑΡΙ Ο ΓΚΕΡΕΡΟ & ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΣΚΟΡΕΡ, ΚΑΛΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΜΑΤΑ Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!!!
Στο α' μέρος ο Ολυμπιακός είχε πιο καλή εικόνα από την αντίπαλό του. Μόλις στο 9' ο Γκερέρο είχε δοκάρι σε κεφαλιά του μετά από σέντρα του Πάρντο. Οι νεαροί Τσιμίκας και Μασούρας (σ.σ. ειδικά ο 2ος) έδειχναν φρέσκοι, ορεξάτοι, με καλά τρεξίματα και βοήθεια στο αμυντικό και δημιουργικό κομμάτι.
Στο 26' ο Πάρντο απείλησε με σουτ ενώ άλλαζε διαρκώς πλευρές με τον επίσης φορτσάτο Λάζαρο. Στο 41ο λεπτό ήρθε και το 1-0. Η πίεση του Μασούρα και ένα κλέψιμο ψηλά έφερε την μπάλα στον Νικολάου. Στην συνέχεια έβγαλε στον Λάζαρο που... χάζεψε με τις ντρίμπλες του δύο αντιπάλους, έβγαλε στον Μάριν για να του 'σπάσει' ξανά την μπάλα στον Γερμανό και μετά ο Λάζαρος να βγάλει ασίστ στον Γκερέρο για το 3ο τέρμα του καθ' όλα αξιόπιστου Ισπανού φορ που έφτασε σε αυτόν τον αριθμό σε μόλις 2 φιλικά.
ΤΟ 4-2-3-1 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ 11 ΑΛΛΑΓΕΣ, ΞΑΝΑ ΓΚΟΛΑΡΑ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός είχε κίπερ τον Χουτεσιώτη, τετράδα άμυνας με Ομάρ, Σάλιακα, Βούκοβιτς και Ένγκελς, κέντρο με Καμαρά και Μπουχαλάκη και τριάδα πίσω από τον φορ Τζούρτζεβιτς με τον Φετφατζίδη που έκανε ντεμπούτο στην επιστροφή του, τον Φορτούνη και τον Βρουσάι. Ο Φορτούνης ως επί το πλείστον ως δεκάρι και 'Φέτφα' - Βρουσάι στα άκρα της επίθεσης. Στο 50' ο Φορτούνης είχε ακόμα μία γκολάρα. Κίνηση με αλλαγή κατεύθυνσης και σουτ στην γωνία για το γκολ και το 2-0.
ΠΑΛΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ Ο ΤΖΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟ 3-0 Ο ΚΑΜΑΡΑ
Ο Τζούρτζεβιτς εξακολούθησε να μην βρίσκει δίχτυα. Ο Σέρβος έχασε ευκαιρίες για γκολ και με την Μποτοσάνι. Στο 58' μετά από πάσα του Βρουσάι έβαλε όμορφο γκολ με σουτ και ο Καμαρά για το 3-0.
ΔΟΚΙΜΗ ΣΕ 4-4-2 ΜΕ ΜΑΝΟ
Στο 77' ο Μαρτίνς γύρισε το σχήμα σε 4-4-2. Ο Μάνος πήρε την θέση του Σάλιακα και έτσι διαφοροποιήθηκε ο σχηματισμός. Στο 80' ο Ευαγγέλου πήρε την θέση του Ένγκελς που είχε ένα θέμα τραυματισμού. Στο 85' ο Φορτούνης έχασε πολύ καλή φάση από κεφαλιά του μετά από σέντρα του Βρουσάι.
ΓΚΟΛ ΚΑΙ Ο ΒΕΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 4-0 ΚΑΙ ΣΟΥΤΑΡΑ Ο ΒΡΟΥΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 5-0
Στο 86ο λεπτό ο Βέργος που είχε πάρει την θέση του Τζούρτζεβις έκανε το 4-0 από το κόρνερ του Φορτούνη με πολύ ωραία κεφαλιά. Ήταν λίγο πριν που είχε μπει. Στο 88' είχε γκολ και ο Βρουσάι. Πολύ ωραία κίνηση και εξαιρετικό τελείωμα και σουτ για το 5-0 για να εισπράξει μετά τα μπράβο του Πέδρο Μαρτίνς. Συνολικά ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός και έπαιξε ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο και έβαλε και πολύ όμορφα γκολ. Δείτε εδώ το βίντεο με τα γκολ από το site του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα